Partyflock
 
­ Nederland

'Eenendertig' oud & nieuw editie

gepubliceerd door , op
'Eenendertig' oud & nieuw editie
20 december 2006
FeestEenendertig · Oud en Nieuw Editie
Datumzondag 31 december 2006
LocatieNews café Site
Dat kleine organisaties kunnen groeien, blijkt duidelijk bij de jonge Groningse dance-organisatie 23plus8. Na 6 succesvolle edities van hun Eenendertig in de danceclub van het News café, pakken ze met Oud & Nieuw extra groots uit! Dan zullen alle 3 de verdiepingen van het News café in het teken staan van Eenendertig.

Vier verschillende ruimtes, met elk hun eigen thema, muziekstijl, uitstraling en gevoel. Mede-organisator Michel Cedee: "We hebben 4 verschillende ruimtes, met elk hun eigen gezicht. Letterlijk, want we hebben voor elke ruimte een hostess. Bijzondere, opvallende dames, die centraal staan tijdens de avond en ook terugkomen in ons promotiemateriaal. Op die manier willen we elke ruimte een eigen gevoel meegeven en een intense beleving creëren." Er zal flink verbouwd worden in het News café om het juiste gevoel te creëren. Zo zal het grandcafe op de begane grond worden omgebouwd tot een heuze New York House Club. Zoals we gewend zijn van Eenendertig staat live-entertainment, waaronder dans en percussie weer centraal, gecombineerd dit keer met uiteenlopende muziekstijlen. Classics, house, electro, eclectic en een jazzy funky en soulfulle lounge. Dansbare muziek voor een breed publiek. Ook zullen er weer een aantal muzikale verrassings acts zijn.

Joost Deutekom, beter bekend als Joost Caliente zegt: "Dit keer gaan we qua muziek veel breder dan house alleen. We willen er met deze jaarwisseling voor zorgen dat we voor iedereen iets te bieden hebben om daarmee ook aan een nieuw publiek te kunnen laten zien wie we zijn." In de eerste zaal, onder de naam: Cafe D'Entree, zal relaxte jazzy and soulfulle lounge worden gedraaid, ondersteund door een live pianist. De New York White Club, die zich op dezelfde verdieping bevindt, staat geheel in het teken van de geschiedenis van de house. Hier beleef je de opkomst van de house in New York opnieuw met dj's en live acts zoals percussie, keyboard, danseressen en breakdance. Op de eerste verdieping vind je Cafe Rose, die in een warme sfeervolle setting zal worden voorzien van eclectische muziek en opnieuw sfeervolle live acts. Voor wie tot in de vroege uurtjes door wil gaan is er de Silver Club, in de kelder van het News café. Hier draaien de vaste Eenendertig dj's in een futuristische setting de house en electro die je van ze gewend bent. Hier zal een futuristische breakdance-/percussie act zorgen voor extra impact.

Marwijn van der Poel, beter bekend als percussionist 'Marcussion': "Ik speel dit keer in 3 verschillende zalen, maar de nadruk qua live-entertainment zal toch wel liggen op de New York White Club. Hier halen we alles uit de kast om het ultieme clubgevoel te creëren." De deuren voor Eenendertig, Oud & Nieuw editie' openen om 00.30 uur en het feest duurt tot in de vroege uurtjes. De voorverkoop is maandag 4 december gestart bij het News café. Kaarten kosten 21,50eu.

Kijk voor meer informatie op www.23plus8.com

2 opmerkingen

goed concept, gezellige sfeer, fijn feestje :D
 
He Rosalinde,

Ik zie dat mijn buddy goed bezig is.

Remco