Partyflock
 

Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz

gepubliceerd door , op
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
18 december 2006
FeestFeiern! · Witte kerst op de Stubnitz
Datumzaterdag 23 december 2006
OpstapplaatsNDSM-pier 1 MT Odinaweg, Amsterdam
LocatieStubnitz Site
Zaterdag 23 December is het zover. Een tsunami aan top DJs zal dan de geweldige oost-duitse vissersboot de MS Stubnitz de hele nacht laten rocken met een mix van techno, electro, minimal en techhouse.

Het belooft weer een mooie nacht te worden zo twee dagen voor kerst! Heb je nog net even tijd om bij te komen van het Feiern! voor je met familie aan het kerstdiner moet.

Feiern! betekent in het Duits niets minder dan keihard feesten en los gaan. En dat kan natuurlijk nergens beter dan op de MS Stubnitz, de oude Oost-Duitse vissersboot die is verbouwd tot een uniek rondtrekkend kunst en cultuur platform dat zich met twee zalen en een waanzinnige uitstraling uitstekend leent voor een feest met een heerlijk underground gevoel.

Waar het tegenwoordig eerder regel dan uitzondering lijkt 17 tot soms wel 30 euro te moeten betalen voor een feest met een goede line-up in één of andere onpersoonlijke sporthal kun je bij Feiern! nog in een ongedwongen, underground sfeer lekker uit je klapschaats gaan voor een enigszins normaal bedrag. Ook is de drank op de Stubnitz goedkoper dan in clubs.

Feiern! staat niet voor 1 muziekstijl. Het feest zal beginnen met diepe, funky, dansbare minimal, maar naarmate de avond vordert zal er steeds meer geknald worden. Feesten is het devies, is dan ook de opdracht die is meegegeven aan de DJs. En dat kun je aan DJs als Dorian Paic, MEAT (beide van Cocoon) Vincenzo de Bull, Flow en CB Funk vs. Lauer wel overlaten. Meat zal de avond dan ook afsluiten zoals alleen hij dat kan. Sommige mensen zullen zich zijn sets van bijvoorbeeld Pollerwiesen nog wel herinneren.

Net als bij alle feesten georganiseerd door Flowing Productions zal er ook nu weer iets geks gebeuren. Het thema is dit keer: Witte kerst! Tevens is er weer een professionele fotograaf aanwezig om in dit thema foto's te maken van de gasten bij de entree. En die foto's kun je later gratis zien en in goede kwaliteit downloaden op de website.

5 opmerkingen

 
tering, is wel phat..!
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:respect:
Zeer zeker aanwezig.

IDD :respect:
laatste aanpassing
ik ook wel...