Partyflock
 
­ Nederland

Subculture

gepubliceerd door , op
Subculture
24 september 2006
Tijdens de eerstvolgende grote editie is Subculture weer te vinden in Club Poema RAW, inmiddels een begrip in de Nederlandse technoscene. De Canadese DJ Preach is met zijn stevige en dynamische technosound al jaren een graag geziene gast op de Subculture-avonden. Hij heeft veel producties op zijn naam staan (o.a. op zijn eigen label Relic Recordings) en stond al op Awakenings en Dance Valley. Tijdens deze editie wordt hij bijgestaan door niemand minder dan Justin Berkovi.

Justin heeft de afgelopen jaren wereldwijd in alle grote clubs gedraaid en zijn toonaangevende productie- en draaikwaliteiten worden zelfs geroemd in een bekend geschiedenisboek over Techno: 'The Rough guide to Techno'. Eerder dit jaar stond hij dankzij Subculture al in Club Poema RAW en daar werd meteen de afspraak gemaakt dat hij na de zomer terug zou komen op deze editie. Zijn compacte, soms spookachtige techno zal de sfeer in Poema RAW ook deze keer weer tot een uitzinnig hoogtepunt brengen.

Mede-Subculture organisator Pinxt mag natuurlijk niet ontbreken op deze avond. Als de veelzijdige resident van Club Poema RAW en Subculture staat hij vooral bekend om zijn pompende, rollende sets met behoorlijk tempo. Onder invloed van de teloorgang van het aanbod van funky techno, heeft Pinxt zijn muziekcollectie de laatste tijd uitgebreid met meer rustige tracks en laat hij in zijn sets duidelijk horen dat hij geen hokjesmentaliteit heeft. Zijn unieke draaistijl beperkt zich niet tot één genre, maar combineert juist het beste van techno, tech-house, electro en zelfs minimal tot één opzwepend geheel. Verwacht echter deze avond een potje ouderwets rollen en pompen van Pinxt!

Subculture heeft tijdens de DJ Cafe Glow-avonden al ruim baan gegeven aan nieuw talent en ook op 30 september zullen twee aanstormende Utrechtse talenten hun opwachting maken in Club Poema RAW met een uitdagende back2back-set. DJ Martijn de Blaey eet, drinkt en ademt deep minimal en techno. Zijn strakke sets zijn fresh, stevig en funky en zullen er zeker voor zorgen dat de dansvloer geen moment leeg blijft. Ook DJ Wijnand van den Heuvel is gegrepen door het technovirus. Hij draait intense en vadsige techno, electro, minimal en verder volgens eigen zeggen: "Alles wat vet is!".

Zoals jullie gewend zijn gaat dit weer een dampende Subculture-avond worden die je absoluut niet wil missen, dus 'come check it out'!

12 opmerkingen

ja toch :|
Vette shit! :respect:
 
kom alleen even glucken bij wijnie en martijn...
pinxt zie ik de week erop wel weer..:)

word vet!
Preach !! (l) :respect:

en
Verwacht echter deze avond een potje ouderwets rollen en pompen van Pinxt!

:woop:

Berkovi B)

:cheer:

:D
laatste aanpassing
[quote element=news_comment id=294627]Preach !!

en

Verwacht echter deze avond een potje ouderwets rollen en pompen van Pinxt!



Berkovi

komt helemaal goed zaterdag!!!! :jaja:
 
tuurlijk zijn we dan weer van de partij
 
YEAH, Preach (h)
 
ja vet feessie toch>?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
wijnand !