Partyflock
 
­ Nederland

Soundamentalism: Uitblinken in veelzijdigheid

gepubliceerd door , op
Soundamentalism: Uitblinken in veelzijdigheid
24 augustus 2006
Soundamentalism is een clubavond zonder thema of concept. Verlost van alle poespas en poeha draait het bij Soundamentalism alleen om de muziek. Want dat is het enige concept dat puur en echt is. We streven dan ook naar de puurste vorm van muziekbeleving. Noem het Sound Fundamentalism. Of kortweg Soundamentalism.

Chicago represent!
In de voorgaande edities leunde de organisatie vooral op de minimal klanken van onder andere Petter (Zweden), Alex Under (Spanje) en Ortzroka (UK). Deze editie (zaterdag 26 augustus) laat de organisatie zich eens van een hele andere kant zien. Uiteraard wel passend binnen de Soundamentalism filosofie. Niet de minimal stroming maar de meer funky housestroming is 26 augustus wat prominenter vertegenwoordigd. Chicago represent! Met deze editie wil de organisatie laten zien allround te zijn in het bieden van podia voor alle muziekstromingen die naar de puurste vorm van muziekbeleving streven. Net zoals de organisatie zelf.

Rauw maar sexy
Uitblinken in veelzijdigheid. Daar “draait” het bij Soundamentalism om. Zo lang het maar Sound Fundamentalistisch is. Wie daar vanaf de begindagen van Soundamentalism bij aanwezig was, is resident dj en booker van Soundamentalism dj Swan. De line-up van aankomende editie is dan ook van zijn hand. Als enthousiast promotor van de Chicago-sound in Rotterdam wist hij dan ook voor de speciale editie een drietal artiesten bij elkaar te brengen die zijn weerga niet kent. En uiteraard ontbreekt hij zelf niet. Verwacht veel sexy klanken die hun rauwheid echter nooit verliezen.

Sandeep: love4soundamentalism
Sandeep is deze editie ook weer van de partij. De man achter het Rotterdamse Love2party.nl is voor de vast Soundamentalism-aanhang zeker geen onbekende. Geliefd door vooral de vrouwelijke aanhang weet hij hen altijd te bekoren met de beste houseplaatjes. De B.U.M.B. kent een gladde dansvloer, maar met de set van Sandeep is het glijden geblazen met zijn bedwelmende, uplifting en sexy house sound.

Superdeluxx..
Superdeluxxx is de nieuwe gast-dj! Ondertussen al lang geen onbekende meer in het zuiden des lands. Zo heeft hij al meerdere malen op het Extrema Outdoor festival gestaan, en maakt hij deel uit van het Funktransplant collectief. Ook is hij organisator van de Soulfully Yours feesten Menig groot artiest uit de Chicago-hoek heeft hij al eens mogen verwelkomen. Deze avond nodigen wij hem zelf uit, en zal hij laten horen waarom hij deze avond te zien is Rotterdam!

Join Soundamentalism
Rotterdam is met Soundamentalism een rebels initatief. Zorg dat je er over mee kan praten en je met trots kan vertellen dat ook jij je steentje hebt bijgedragen aan het verbeteren van het muzikale aanbod van het Rotterdamse nachtleven.

2 opmerkingen

Wordt weer een toppertje!
<<Soundamentalism is een clubavond zonder thema of concept>>

En dan kom je met een Chicago-avond?? ;-)