Partyflock
 
­ Nederland

House SeXation

gepubliceerd door , op
House SeXation
11 mei 2006
Vrijdag 12 mei staat Club Live weer geheel op zijn kop. Zoals velen al weten doen ze er in Club Live allen aan om ieder weekend haar publiek flink te teasen en ook zeker te pleasen. Zo gaan ze ook aankomende vrijdag dat doen met een nieuwe editie van House Sexation. Dit is al weer de 6e editie van een party die vanaf het begin af aan al goed wordt bezocht door party people vanuit alle windstreken uit ons land.

Voor deze editie van House Sexation heeft de organisatie de volgende dj’s weten te boeken: DJ Jo-Han, bekend van o.a. Erosparty’s en ander erotische getinte party’s, tevens resident van Club Live. Jo-Han voornamelijk bekend om zijn ‘clubbie’ sound.

DJ Chard, presentator van zijn eigen radioprogramma op Fresh FM gaat zeker ook bij deze editie een spetterende set neerzetten.

DJ Iwan, bekend van o.a. Crazyland, FFWD Heineken Danceparade op de truck van IVE & Lust, diverse party’s in HappydayZZ en tevens resident van Club Live. Aan Iwan de eer om deze editie van House Sexation te openen en het publiek voor te verwarmen voor o.a. 2 O'Clock Ron.

2 O'Clock Ron, de guest-dj van deze editie behoeft eigenlijk geen introductie. Ron loopt al meer dan 20 jaar mee in de house scène en kent zijn plaatjes als geen ander. Hij weet dan ook van iedere party een daverend feest te maken. Denk bijvoorbeeld aan party’s als Lunapark, Carrera, Hookers & Pimps. Voor veel bezoekers van Club Live zal 2 O'Clock Ron dan ook geen onbekende zijn en velen denken dan ook positief terug aan die tijd.

Maar niet alleen de dj’s zullen het publiek verwarmen met hun lekkere beats. Ook hebben ze bij House Sexation en in Club Live beeldschone (paal)danseressen die voor de visuele prikkeling zorgen. Zij weten keer op keer met hun shows het publiek te roeren waardoor zeker ook de temperatuur flink zal oplopen. Natuurlijk worden niet alleen de mannen geteased maar ook de vrouwen komen bij deze editie goed aan hun trekken heb ik mij laten vertellen. En niet te vergeten zorgen de aanwezige Candy-girls dat een ieder ook goed wordt gepleased.

Wil jij deze editie van House Sexation niet missen. Zorg er dan voor dat je vrijdag 12 mei op tijd (vanaf 23:00 uur) in Club Live ben om dit alles mee te maken. Degenen die in het bezit zijn van een flyer/promo bericht hebben zelfs nog een voordeel. Als je de flyer/promo meeneemt heb je vóór 0:00 uur gratis entree voor één persoon. Voor meer info verwijzen we jullie naar www.clublive.nl