Partyflock
 
­ Nederland

Exclaim - In Progress

anoniem gepubliceerd op
Exclaim - In Progress
21 maart 2006
FeestExclaim! · In progress
Datumzaterdag 13 mei 2006
WinactieExclaim! actiegesloten
LocatieHet Kasteel
Met nog iets meer dan een week te gaan worden door Exclaim! de laatste puntjes op de i gezet voor de première op 13 mei aanstaande. Het Het Kasteel in Alphen aan den Rijn is onlangs verbouwd en als het aan ons ligt, bezorgen we ze nog wat meer werk, want het dak gaat eraf!! Dat Alphen aan den Rijn te klein zou zijn voor een feestje als dit, gaan we 13 mei eens goed ontzenuwen. Met een line-up om je vingers bij af te likken, wordt de première van Exclaim! er een waar hopelijk nog lang over na wordt gepraat.

Voor de line-up in area 2 was er nog een plaatsje te vergeven en daar moest dus om worden gestreden. En dat hebben de heren (helaas geen vrouwelijke deelnemers dit keer) zeker gedaan. Het was een nek aan nek race, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en dat was in dit geval Kone. Vooral zijn muziekkeuze viel de jury op en ook de enthousiaste presentatie ervan heeft hem uiteindelijk het plaatsje in de line-up van Exclaim!! opgeleverd.
Kone zal dus de afsluiter zijn in area 2 en met zijn Funky "Dirty" House sound zal dat zeker gaan lukken. Verwacht veel lekkere en uiterst dansbare tracks van hem!

Ook “main act” in area 1, Perry O'Neil heeft er naar eigen zeggen zin in! En als we kijken naar de reacties op zijn sets tijdens Trance Energy en recent nog tijdens Armada Night, dan wordt het smullen geblazen in area 1. Opener Eelke Kleijn staat garant voor een heerlijk diepe progressive sound en ook zijn eigen releases en remixes zullen zeker voorbij komen. Een betere start van een avond als deze zul je je niet kunnen wensen. De producties van Bolier worden de laatste tijd steeds meer gedraaid door top DJ’s als Armin van Buuren, maar ook als DJ is deze man zeker een garantie voor een heerlijke set waarvan het “zweefgehalte” hoog zal zijn. Hekkensluiter in area1, Xaero, is een lokaal talent die is opgevallen door onder andere zijn sets in programma’s als Clubbin’ op Slam!FM. Ook is hij op dit moment druk bezig zijn eerste productie uit te brengen. Xaero staat garant voor een energierijke set en dat kan niet anders dan een spetterende afsluiter worden!

In de lounge area is er óók nog een DJ bijgekomen, namelijk Sylph die met haar diepe progressive “choons” en haar enthousiasme je zeker zal verrassen.
In de lounge kan je dan bijkomen van het muzikale geweld in area 1 en 2, met lekkere progressive en minimal op de achtergrond, gedraaid door DJ’s Sylph, Robbert Z en Pedro Sombra.

Kaartjes zijn in de voorverkoop via de Exclaim! website of de Kasteel website te kopen. Hiermee ben je er dan van verzekerd dat je op de avond zelf naar binnen kunt. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die bedraagt namelijk slechts € 6,50.

Wil je hier op Partyflock meepraten over Exclaim!!, kijk dan even in het forum onder Exclaim! - Het Kasteel, Alphen aan den Rijn [13-05-06].

Exclaim!! – In Progress…”, zaterdag 13 mei, het Het Kasteel in Alphen aan den Rijn, be there!

9 opmerkingen

PERRRYYYYYYYYY!
Heb zo'n idee dat het wel eens héél gezellig kan gaan worden :-D


wezig!
Werkzaam bij Exclaim!
Artiest @ventura
Als RobbertZ draait, kom ik ook zeker.. :D

hmmmzz?
Wat zeg je?

Oh, ok dan zet ik ook wel een plaatje op :P
Draait RobbertZ ook dan? :O:P
[quote element=news_comment id=263777moet draaien... [/quote]

Je mag!

;)
laatste aanpassing