Partyflock
 
­

Djax Label Night

anoniem gepubliceerd op
Zondag 16 april laat Eindhoven technocity weer van zich horen. Op deze eerste paasavond zal de Djax Labelnight plaatsvinden. In de schijnwerpers zal één van Eindhovens grootste techno dj’s staan: Miss Djax her self! Tien jaar geleden vond er in de oude Effenaar al een legendarische Label Night plaats genaamd Mission Underground. Nu, tien jaar later, heeft Miss Djax haar eerste album uitgebracht. Reden genoeg om een feestje te geven in de Effenaar.

Miss Djax heeft eigenlijk geen introductie meer nodig maar omdat het haar feestje is doen we het toch. Haar grote internationale doorbraak was haar set op het Duitse Mayday festival in 1992. Sindsdien wordt ze overal ter wereld geboekt. Mede door haar werd Eindhoven op de internationale dance kaart gezet. Afgelopen jaar bracht Miss Djax haar cd Miss Djax - RAW uit. Zelf omschrijft ze de plaat als rauwe ongepolijste scheurende techno met vieze geluiden. Vanavond zal die sound in haar live set door de Effenaar knallen! Maak je borst maar nat voor de techno diva uit Eindhoven!

Ook het dj duo Random XS was er tien jaar geleden bij in de Effenaar. Random XS live is 100% live. Niks is voorgeprogrammeerd maar alles wordt ter plekke geproduceerd. Dat maakt dat geen enkele set van deze mannen hetzelfde is. Vanavond zorgen ze voor een typische Random XS set waar de broodnodige trippy acid lines en gemanipuleerde stemmetjes naar voren zullen komen.

De in Berlijn wonende Engelsman Mark Hawkins is het boegbeeld van de UK techno. Dit genre vertegenwoordigt hij dan ook bij het Djax Records label. Met zijn muziek zoekt hij alle uithoeken van de techno op. Dit levert een experimenteel geluid op met veel invloeden uit de Berlijnse techno scene.

De laatste dj van deze Djax Labelnight is Zero One. Deze man is beïnvloed door artiesten als Jeff Mills, Claude Young en Richie Hawtin. Verwacht vanavond een minimal techno set waarbij uitgeweken wordt naar acid en electro.

Een kaartje voor de Djax Labelnight geeft ook toegang tot de nieuwe dance avond “In Bloom” die gehouden wordt in de kleine zaal. In Bloom brengt je naar een wereld waar het altijd lekker weer is, waar iedereen aardig is en waar je volledig jezelf kan zijn. Met vrolijke house, techno en progressive plaatjes zal het dj team van In Bloom er voor zorgen dat jouw wereld deze avond in bloei zal staan!

15 opmerkingen

Jones
Artiest Jones
Vette flyer, dito feestje! :yes:
 
Miss Djax :respect:
 
:9
Miss djax, Super dj!!
laatste aanpassing
 
Overdag naar paaspop en s'avonds hierheen, ben benieuwd, ook naar In Bloom
miss djax rules,helemaal toppie .­heb er zin in
wordt leuk feestje, ben benieuwd hoe ik trug kom:)
Hij was fijn! :-)

Heerlijke muziek, vooral de set van Random XS! Sfeer vond ik wel een beetje tam. Vooral nadat Miss Djax had gedraaid, want daarna liep de zaal nogal leeg.

Maar goed, evengoed een fijn feestje gehad. Was de trip vanuit Alkmaar wel waard!