Partyflock
 
­ Nederland

T-Time the Reunion - part 2

anoniem gepubliceerd op
T-Time the Reunion - part 2
3 april 2006
FeestT-Time · The reunion part 2
Datumzondag 16 april 2006
LocatieDe Waakzaamheid
Met meer dan 88 edities heeft T-Time zijn bekendheid wel gekregen door het hele land. Veel mensen kwamen vanuit het gehele land afgereisd om deze afterparty bij te wonen. De eerste edities gingen van start in club Subway te Zaandam. De openingstijd was vanaf 15:00 ’s middags tot 0:00 s’avonds. De openingstijd werd helaas snel verandert door de rest van alle horecagelegenheden in Zaandam. Kale koppen en wappie gabbers ontsierde het straat beeld op de dam van Zaandam volgens kroegbazen. De klanten die in de zomer op het terras zaten waren er niet van gecharmeerd. Na een aantal compromissen te hebben gesloten mocht T-Time om 18:00 open. Het feest werd dan niet om 0:00 gestopt maar om 02:00.

Na een lange succesvolle periode werd de locatie geruild voor de De Waakzaamheid. Gezellige avonden met heerlijke pizza’s en veel slachtoffers van de blauwe drankjes boden leed en vermaak. Na een bepaalde tijd vetrok T-Time richting De Etage in Almere. Veel verjaardagsfeesten vonden hier plaats. Ook een hoogtepunt van Almere was het eten. Na het feest vetrokken alle dj’s met veel aanhang naar een luxe shoarmatent waar ze uitgebreid de avond afsloten. De organisatie kon weer eens niet stil zitten en vonden een leuke en gezellige nieuwe locatie. Deze locatie was gelegen midden in hartje Amsterdam op het Rembrandtsplein. DJ Cafe Sol werd de nieuwe thuisbasis van T-Time Events. Leuke en gezellige avonden waren het gevolg. Na al het goede komt een eind en dat was ook helaas voor T-Time het geval. Na een lange tijd alle zondagen te hebben gefeest naast je standaard vrijdag en zaterdag waren de crew leden helemaal op.

Deze afterparty was vrij uniek in Nederland. Veel feesten die op zondag werden gegeven waren de club en trance afters. Als er een groot hardcore feest was geweest werd de gabber eigenlijk aan zijn lot overgelaten. Daardoor bedacht T-Time Events een aantal jaar geleden deze hardere afterparty. Veel bekende dj’s kwamen voor de gezelligheid langs en waren niet meer weg te slaan. Veel mensen gingen harstikke dronken van de blauwe drankjes weer naar huis.

Met tweede kerstavond vorig jaar organiseerde T-Time Events een reunie feest in de De Waakzaamheid te Koog a/d Zaan. De line-up zag er weer netjes en grootschalig uit. De vaste oude aanhang van T-Time Events had dan ook niets anders verwacht. Niet iedereen kon deze reunie bezoeken omdat deze op tweede kerstavond werd gehouden. Reden genoeg om een tweede editie te organiseren. Het was een zeer geslaagde avond en de opkomst was zeer goed. Ook veel mensen die nog nooit op T-Time waren geweest wilden tcch een keertje het sfeertje komen proeven op deze unieke afterparty

Op eerste paasavond heeft T-Time Events weer een nieuwe reunie gepland. Zondag 16 april hebben weinig bezoekers vaste verplichtingen. S’ochtends is het vaak paaseieren zoeken met familieleden en de rest van de dag heerlijk vrij. T-Time Events zal ook iets speciaals gaan doen voor pasen. Dus voor de bezoeker op eerste paasavond goed opletten in alle hoekjes, want wie weet heeft de paashaas daar weer wat achtergelaten.. Het feest zal weer worden gegeven in de De Waakzaamheid te Koog a/d Zaan waar dus ook de eerste editie plaats heeft gevonden. Ditmaals zijn er ook dj’s uitgenodigd die nog nooit op T-Time hebben gedraaid. Deze jongens zijn vrienden van de organisatie. Met feestdagen laat je niemand alleen thuis zitten. T-Time is natuurlijk wel de gezelligste familie van Nederland.

Er is weer een waar peleton aan dj’s uitgenodigd om te komen draaien in de waakzaamheid op 16 april. Alle dj’s zullen kriskras door elkaar draaien. T-Time staat ook bekend vanwege de vele battles. Een vaste volgorde zal misschien pas op het feest zelf bekend worden gemaakt. Voor degene die er niets van wil missen wees er dus vroeg bij. Voor de vroege vogels kijk dus ook goed in de hoeken van de De Waakzaamheid van ook deze club zal de paashaas dit jaar niet overslaan

Het feest zal vroeg in de avond beginnen op eerste paasavond. Het feest zal beginnen om 21:00. Vanwege de grootte van de line-up is daarom ook gekozen om laat te eindigen. Om precies te zijn is de eind tijd van de eerste editie aangehouden. Het feest zal eindigen op maandagmorgen om 06:00. En dat voor de prijs van 7.50 euro... Degene die niet komt kan dus de volgende keer een bestraffing krijgen. Wie weet krijgt degene dan het gevaarlijke blauwe drankje.

More info and pictures of T-Time: www.djdennisr.com.

28 opmerkingen

Nou kom maar op met die handel zal m'n vergrootglas alvast mee nemen voor dat gevaarlijk lekkere drankie:proost:altijd wel grappig dat T-time(y)
vastw el weer aanweazig :bier:
Werkzaam bij Cuup.nl
T-Time :respect:

Die gaan we natuurlijk niet missen!
Had graag gekomen:yes::D

Die nacht ervoor al naar InQontrol geweest...en naar rembrandplein komen voor T-Time is goed te doen op een brakke zondag, maar nog zo'n reistijd naar de Waak en dat tot in de vroege ochtend:no:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Heb daar mooi, prachtige en vooral geweldige middagen/avonden gehad! Ga mijn best doen om te komen :jaja:
Uitspraak van NEIL DE BAKER MET DE BEIL op maandag 3 april 2006 om 17:53:
Nou kom maar op met die handel zal m'n vergrootglas alvast mee nemen voor dat gevaarlijk lekkere drankie


haha kom maar op dan :)
Artiest Modtro
Hotel geboekt..platen staan (bijna) klaar :p
Groningen is dr klaar voor :cheer: !!!!

*edit* : blauwe drankjes :x ;)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Lady LoLaKutje op maandag 3 april 2006 om 18:05:
en naar rembrandplein komen voor T-Time is goed te doen

Ja, dan was ik ook wel gegaan.
in welk hoek zullen we wat verstoppen voor de nieuwsgierigen op T-Time Cock en lydje?
Een vaste volgorde zal misschien pas op het feest zelf bekend worden gemaakt.


Hahaha :x:x:x is er ooit een volgorde geweest dan....:x:x:x:x

:) Tot T-Time, dan zullen jullie het allemaal wel meemaken;)

HIK......Hik....
laatste aanpassing
 
Deze mag ik niet missen natuurlijk. :nee: :)
Ik moet komen. Wordt net als 2e kerst wel weer erg gezellig :)
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Gezwellig alleen geen blauw drankie voor mij :p
misschien kom ik wel ff koekeloeren ;p ;p
dan kom ik maar dan even weer wel
 
heus wel :jaja:
 
met kerst was cocky in ze kerst outfit..
nu komt pasen dichterbij...goh wat zal hij nu aantrekken.
waarschijnlijk met zo'm pluizig bolletje op zijn kont
 
zoiu als ei gaan als ik hem was,maar ben cocky niet...wel jammer had ik nu een paar mooie dochters gehad vooral die ene is :kwijl:
;)
Kale koppen en wappie gabbers ontsierde het straat beeld op de dam van Zaandam volgens kroegbazen


Eerste keren tussendoor ff eten en/of Studio Sport kijken in die snackbar en dan weer ff naar de Sub.

Had nooit echt geslapen, dat geef ik eerlijk toe :bloos: Alleen die mensen ontsierden met hun 'ik heb toeter op m'n waterscooter' :nocheer: gedrag :vaag: ook vaak zelf dat plein. Bedoel hun stoorden zich aan ons, wij niet aan hun :S

De Waak, Etage en Sol ben ik niet meer geweest omdat dit me toen bijna al m'n baan kostte :S

Met meer dan 88 edities heeft T-Time zijn bekendheid wel gekregen door het hele land


Het getal 88 positief in het nieuws, zie je hier niet vaak :O

:P
laatste aanpassing
haha maar laat het hier ook niet meer horen! Je bent zo verbannen

80 is beter