Partyflock

Forward in Hi-Lite

 

Forward in Hi-Lite

gepubliceerd door , op
Aanstaande vrijdag gaat het dak er af, als Dazzle je wederom trakteert op een top line up tijdens Forward, in Hi-Lite in Schaijk. Dazzle is wederom gevraagd een aantal vette namen te boeken voor deze bijzondere avond en met JOOP, Antiphus en Mark Green aan zijn zijde is dit zeker gelukt! Dus maak je klaar voor een avond vol tech-trance en trance in Oost-Brabant!

Naast stromingen als groove, club, latin en hardstyle biedt Hi-Lite met Forward een maandelijks terugkerend concept waarin techtrance en trance alle ruimte krijgen. Hi-Lite opende in oktober haar deuren en weet sindsdien een grote en zeer gevarieerde groep binnen het uitgaanspubliek naar zich toe te trekken. Mensen die van stappen houden, muziekliefhebbers van ver buiten de regio en nieuwsgierigen die benieuwd zijn naar wat er van de voormalige discotheek Rockefeller is geworden, zijn allemaal blij verrast als ze geconfronteerd worden met de nieuwe inrichting, het bijzonder goede geluidssysteem en de fijne sfeer die heerst onder de bezoekers. Vandaar dat een goed feest met goede dj’s een logisch gevolg is. Forward heeft geen enkel ander doel dan dat!

Forward wordt deze vrijdag om 21.00 uur geopend door Mark Green. Als vaste resident van de Spock in Breda weet hij de kruising tussen techno en tech-trance bijzonder goed neer te zetten. Daarna is het de beurt aan Antiphus, Hij draait vanaf 22.30 uur en is bekend als dj én als producer. Antiphus brak door toen hij de ID&T Talent Award Contest in 2003 won. In 2004 stond hij op Mysteryland, Sensation en Liberation. Deze maand is de release van Dreamcatcher en in februari volgt de Brasilia remix van Mark Norman op Magik Muzik.

Om 00.00 uur is het Dazzle die het roer overneemt. Vorige maand lanceerde hij zijn nieuwe CD onder dezelfde naam. Na de start van zijn eigen event Area 51, een truck op FFWD en boekingen in de grotere clubs van ons land, verkiest Dazzle wederom de regio. Hetzelfde geldt voor JOOP, die eerder al twee keer draaide op Mystery Land en drie keer op Trance Energy stond. Ook Sensation Black en Innercity heeft hij op zijn CV staan, dus aan hem de eer de avond knallend af te sluiten van 01.30 tot 03.00 uur!

De entree is deze avond met 7,50 bewust laag gehouden, zodat iedereen voor een lage prijs los kan gaan op hoog niveau! Bovendien krijgt iedereen maar liefst twee entrees voor dit bedrag, dus dat is dubbel genieten!

6 opmerkingen

verwijderd
Erbij! ;-)
aardbeiik spaar mijn krachten voor de 27e ;-)


voor degenen die gaan: have fun! :cheer:
verwijderd
Tip: refereer niet in elke zin naar een optreden van de betreffende DJ op een feest van ID&T, komt een beetje krom over... :/
Naast stromingen als groove, club, latin en hardstyle biedt Hi-Lite met Forward een maandelijks terugkerend concept waarin techtrance en trance alle ruimte krijgen.­ Hi-Lite opende in oktober haar deuren en weet sindsdien een grote en zeer gevarieerde groep binnen het uitgaanspubliek naar zich toe te trekken.­ Mensen die van stappen houden, muziekliefhebbers van ver buiten de regio en nieuwsgierigen die benieuwd zijn naar wat er van de voormalige discotheek Rockefeller is geworden, zijn allemaal blij verrast als ze geconfronteerd worden met de nieuwe inrichting, het bijzonder goede geluidssysteem en de fijne sfeer die heerst onder de bezoekers.­ Vandaar dat een goed feest met goede dj’s een logisch gevolg is.­ Forward heeft geen enkel ander doel dan dat!

waar dan?