Partyflock
 
­ Nederland

DTF Productions presents Terminal One

anoniem gepubliceerd op
Almere – In navolging van twee succesvolle edities van Dutch Trance Force gaat DTF Productions ook in 2003 verder met het organiseren van dance feesten in de Almeerse club Sequoia. Op 18 januari wordt het jaar spectaculair ingeluid met de eerste editie van het nieuwste concept: Terminal One. Hardtrance en hardstyle, ditmaal ten gehore gebracht door Nederlandse en Zwitserse top dj’s, is de sound die op Terminal One centraal zal staan.

Twee van de populairste Nederlandse hardstyle dj’s zijn zonder meer Pavo en Luna. Samen met de Nederlandse ‘rising star’ DJ Vinny vormen zij het Nederlandse deel van de line-up. Vanuit Zwitserland komen de top dj’s Shadow-K en DJ Koris over om acte de presence te geven. Shadow-K is resident in de bekende Unit club in Lausanne. DJ Koris, die onlangs nog in het programma van Q-dance op ID&T Radio te horen was, is verantwoordelijk voor de aankomende release op DTF Recordings – het label van DTF Productions. Terminal One vindt plaats op zaterdag 18 januari in Club Sequoia (de vernieuwde Club Up) in Almere Buiten en duurt van 22:00 tot 6:00. Kaarten kosten € 15 in de voorverkoop en € 17 aan de deur (indien nog beschikbaar). Online zijn ze verkrijgbaar via www.for-tickets.nl. Verder zijn ze te koop in Almere Stad (Music Store - Bottelaarspassage 16-18 ) en in Almere Buiten (Diskoland - Zuideinde 3-5). Voor meer informatie kijk op http://www.dtf-productions.com.





10 opmerkingen

 
Artiest Cj Noah
Lekker orgineel weer...
Standaard line upje...
Lekker Boeiend!!
Weer eens ff lekker Beuken en Stampen
(in voormalig UP)
Hopen dat het geluid weer zo goed is :P
Artiest {SHOWLIST artist 39267, 2920, 62592}
ik zou me ook wel eens willen laten horen daar...
zaterdag eindelijk weer lekker :bounce: in Almere! haha!
ben benieuuwd of het weer net zo lekker wordt als vorige keer!:-)
Geluid is zeker lekker daar.

Als ik morgen me stagevergoeding krijg kom ik ook wel even langs. Zo niet dan ga ik toch maar s denken om een bankrekening te openen. Wordt die postbank wel erg zat.
Leuk feessie, wordt over nagedacht!!!


Broertje woont er in de buurt dus kan blijven pitten :bounce:


Of gaat r n nachttrein naar A'dam CS??
laatste aanpassing
Geen nachtrein in Almere
Wel een bus
 
kanker feest in het tering almere

L@@@@@@@@@@@@@@@@@@@­@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@­@@@@@@@@
vanaf 4.50 gewone trein weer naar amsterdam :)