Partyflock
 
­ Nederland

Ultimate Techno

anoniem gepubliceerd op
Ultimate Techno Fri.07.februari.2003

Op 7 februari 2003 organiseert Ultimate Techno een pompend techno-evenement in een geheel nieuwe locatie. Deze keer zal Domstad City Theater te Utrecht (beter bekent als Get Down) het front worden waar Damian Keane, Coming Soon: Live, Greg martini en DJ Huber & Scan je van de beste Techno zullen voorzien.

Damian Keane, van oorsprong Engelsman, heeft al heel wat evenementen (Awakenings, Integrate) op zijn kop gezet met vooral harde techno invloeden. Op 7 februari zal Damian na Coming Soon afsluiten.

De man van Ultimate Techno 2, berry van gardingen, zal als debuut voor UT samen met Marco van dommelen een liveset neerzetten. Kortom Coming Soon zal net als hun liveset op chemistry en Impulz de laatste energie uit je voeten stampen.

Ook het Utrechtse Technoduo staat weer tussen de lineup. Dj Huber die 19 oktober op UT voor de eerste keer de SL1200 niet heeft aangeraakt zal de aankomende editie (7 februari) samen met Scan als vanouds een duo vormen. Scan heeft afgelopen UT samen met Bounz laten zien dat hij zich nog steeds een vaste waarde van UT mag noemen.

Naast de Mainroom, is er een Chillroom waar DJ etcentist zal draaien. Jazzy, Hiphop en Lounge stromingen zullen je helemaal doen relaxen! Als extra specials zijn er een Full Color Lasershow & VJs.

Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar (10 euro) Voor meer informatie over de locatie of de DJ ga je naar www.ultimatetechno.com

Line up
Damian Keane (awakenings)
Coming Soon (Impulz, chemistry)
Greg Martini (Teqnology)
DJ Huber & Scan (residents)

Detail-info

Ultimate Techno
Date: 07-02-2003
Time: 23.00-06.00
Doorsale only: 10 euro
Location: Domstad City Theater (Get Down)
Potterstraat 16-20, Utrecht.
www.ultimatetechno.com

Line up
Damian Keane (awakenings)
Coming Soon (Impulz, chemistry)
Greg Martini (Teqnology)
DJ Huber & Scan (residents)

Special:
Full Color Lasershow
Chillroom: DJ etcentist
VJ & Decowork