Partyflock
 
­ Nederland

The Fine Tune Festival

gepubliceerd door , op
Do you want to hear the finest tunes?

Nog een aantal dagen en dan is het zover, 11 Uur non-stop latin beats, funky house en techno op The Fine Tune Festival.

Op 9 juli om 14.00 zal de eerste editie van het nieuwste festival van Nederland van start gaan op het evenemententerrein ’t Groene Hart in Zeewolde. Op dit kleine, gezellige en intieme festival, dat plaats biedt aan zo’n 2500 dance liefhebbers, zullen de finest artists hun “finests tunes” verspreiden in een gigantische festivaltent. De organisatie is trots op de programmering van deze eerste editie. Het laat duidelijk zien waarom er gekozen is voor de naam van het evenement; The Fine Tune Festival. Een line-up van artiesten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse en internationale dance-scene. Gene Farris die onlangs is gestart met een nieuw label Industry Recordings, Benny Rodrigues die altijd garant staat voor een lekkere set, Erick-E die zijn charmes in de strijd zal gooien met zijn “finest tunes”, Marnix van de bekende Loveland evenementen, Victor Coral die je zal bedwelmen met zijn “Warm pumpin' sexy house music”, Bjorn Know-How die langzaam maar zeker aan het doorbreken is, met een optreden dit jaar op o.a. Dancevalley, Josh Pitch, die het publiek zal trakteren op een heerlijke funky house mix en tot slot de host van de dag, Zoë Xenia die een stem heeft waar zelfs de engelen jaloers op zullen zijn.

De timetable zal er als volgt uit komen te zien:
14.00 – 15.30 Josh Pitch
15.30 – 17.00 Bjorn Know-How
17.00 – 18.30 Victor Coral
18.30 – 20.00 Marnix
20.00 – 21.30 Erick-E
21.30 – 23.15 Benny Rodrigues
23.15 – 01.00 Gene Farris (USA)
Hosted by: MC Zoë Xenia

Iets waar een organisatie van een outdoor festival geen grip op heeft is het weer, daarom is er gekozen voor een festivaltent. De horeca en andere faciliteiten, zoals stands (kinky kapper, massagesalon, merchandising, etc.), toiletten en bonnenverkoop staan wel in de buitenlucht, zodat het “open karakter” van een festival behouden wordt. Daarnaast zijn er voor 5 euro lockers te huur waar je je spullen in kwijt kunt, zodat je niet met tassen en jassen hoeft te slepen. Tot slot is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van het festival.

Het radio- en televisieprogramma “Beneden Peil” van omroep Flevoland zal op deze dag van start gaan met hun zomertour door de provincie. De caravan waarin zij zullen gaan touren zal onder handen genomen worden door graffiti artiesten. Deze kunstenaars zullen hun creativiteit loslaten op de caravan.

De voorverkoop is nog steeds in volle gang en er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 15 euro op de verschillende verkooppunten. Wil je kans maken op 2 plekken op de gastenlijst, doe dan mee aan de win actie op Partyflock. Voor meer informatie over verkooppunten en andere zaken, surf dan naar www.bubblegum-productions.nl.

17 opmerkingen

Ben benieuwd...
 
mmmm ff checken.. ziet er wel lache uit..!
Jammer dat 't in een tent is, maar ga denk wel ff een kijkje nemen. Lekker in de buurt iig!
 
Leuk, aanwezig :-)
Dit wordt zeker een gezellig feestje. Lekker feesten in 't zonnetje, relaxte sfeer en een super line-up... Kan niet meer stuk!!
 
Aanrader!
 
Uitspraak van =Robbie= op dinsdag 28 juni 2005 om 16:27:
Jammer dat 't in een tent is,

De tent is van verduisterd tentdoek gemaakt, hierdoor komt de lichtshow er overdag een stuk beter uit. Het is ook wel makkelijk als het gaat regenen, sta je lekker droog :P.

Ik heb er super veel zin in, gaat echt een toppertje worden dit :)
laatste aanpassing
ff kijken of ik tijd vrij kan maken, want het klinkt mij errug lekker in de oortjes ! :)
 
mooi dat de toppers relatief laat geprogrameerd zijn!
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 28 juni 2005 om 17:52:
toppers


Wie zijn jouw toppers? ;P
laatste aanpassing
WEL RELAX WAAR LIGT ZEEWOLDE:S:S:S anders kom ik wel ff kijkje nemen met de andere..
 
Zeewolde ligt in Flevoland, naast Dolfinarium, Six Flags en Almere
check anders de website ff
:P