Partyflock
 

Opening Stereo out mono in tour Cor Fijneman

gepubliceerd door , op
Voor de liefhebbers van een stevige trance sound heeft Xtra Large op zaterdag 11 juni iets unieks in petto. Die dag heeft Cor Fijneman uitgekozen voor de aftrap van zijn internationale tour ‘Stereo out mono in’, ter promotie van zijn eerste officiele artiesten-album ‘Monologue’!

Verrassende nieuwe tracks en een spektakel met meerdere artiesten staan op het programma. Dit wil je niet missen!

Uiteraard zijn wij zeer vereerd dat Cor Fijneman Xtra Large heeft uitgekozen voor dit muzikaal spectaculaire hoogtepunt. Na tien jaar hard werken en produceren is het voor hem nu tijd geworden een eigen album uit te brengen. ‘Monologue’ is een verzameling van tien tracks die allemaal door Cor Fijneman zijn geproduceerd.

Uiteraard gaat hij deze tracks ook in Xtra Large ten gehore brengen. Wat dit nog spannender maakt is dat het album zelf officieel pas 13 juni uitkomt, twee dagen na de opening van zijn tour bij Xtra Large! Reden temeer om erbij te zijn tijdens deze exclusieve preview. Wees er op tijd bij, want tijdens deze avond kun je de nieuwe CD ‘Monologue’ van Cor Fijneman kopen voor slechts € 15,-! En alsof het nog niet genoeg is krijg je er meteen twee kaarten bij voor de volgende Black Hole nacht bij Xtra Large, met Cor Fijneman, op 10 september aanstaande. Een eenmalige en exclusieve aanbieding dus!

Tijdens deze openingsavond zal Cor Fijneman zich laten begeleiden door een aantal artiesten en ook dat zijn niet de minsten. Zo wordt hij voorafgegaan door dj en producer Ton TB alias Three Drives. Deze producer is al actief zo lang we ons kunnen herinneren en heeft spraakmakende producties op zijn naam staan, zoals ‘Greece 2000’, ‘Sunset on Ibiza’, ‘Carrera 2’ en ‘Air Traffic’. In de DJ Mag Top 100 van 2003 werd hij door zowel Johan Gielen als Tiësto genoemd als ‘Best undiscovered dj’.

Maar bij zijn eigen set gaat het dak er pas echt af, als hij samen met voormalig 2 Unlimited zangeres Romy op het podium staat. Als een van de meewerkende artiesten aan zijn album zal zij een aantal tracks hiervan vocaal gaan begeleiden.

Cor Fijneman is een van de ‘leading figures’ binnen het Black Hole label, waartoe ook Tiësto behoort. In zijn carriere van de laatste tien jaar heeft Cor zowel samen met Tiësto als met anderen en alleen een flink aantal producties op zijn naam gezet. Met zijn eigen sound, waarin trance de boventoon voert, heeft Cor Fijneman over de hele wereld het publiek weten te bekoren in clubs en op parades en festivals. Op zaterdag 11 juni kun je in Xtra Large zelf ervaren waarom hij zo’n publiekslieveling is.

Een spectaculaire nacht, gevuld met verrassende muziek en hoogstaande optredens. Dat is Xtra Large tijdens de opening van de ‘Stereo in Mono out’ tour. Met Ton TB in het voorprogramma, en een hoofdprogramma met Cor Fijneman en de fantastische stem van Romy kan het niet anders of het dak gaat finaal aan flarden. Wil je getuige zijn van deze exclusieve preview van Cor’s album ‘Monologue’? Zorg dan dat je er op tijd bij bent, want deze nacht wordt onvergetelijk!

18 opmerkingen

Okee dan !
Gaan we weer een leuk feestje bouwen met ome cor.
voormalig 2 Unlimited zangeres Romy


God, wat waren die twee wijven slecht :(

Maar ben benieuwd naar het album van deze gozer, dat wel!
 
Dak eraf!!!!!!!!!!!!
Ook al op 11 juni:o Lijkt wel of alle leuke feestjes gelijktijdig zijn:(
heb hier niets meer aan toe te voegen




















Geil!!!!!!!!!
Klinkt weer erg goed en zeker 'goed bezig'!!!(y)
over het algemeen zijn het toppers wat cor doet much respect voor hem en natuurlijk ook voor zijn collega's Tiesto,Armin etc... en team keep it up all the good work dat houd de scene goed in
leven en Ja de 11de zijn er heel veel leuke feestjes te gelijk word idd moeilijk om te kiezen.... succes
Wij zuller er zekers zijn!!;)
SUPER.. gaan we bij zijn :D:P
Correke :respect:
Olléééé :bounce:
Oh oh oh, dit kan nog welleens heel erg leuk gaan worden. Wat zeg ik, dit gaat gewoon heel erg leuk worden!!! :D
Crap! zie net dat Pandemonium dezelfde dag is... jammer. :/
was gistern ook erg goed bezig in eindhoven. Jammer dat er zo weinig mensen waren maar 2 uur lang echt zwaar genoten van zn muziek. Zeer zeer zeer goed bezig die kerel!
 
Leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk
 
PARTYTIME!!!!!!!!!!!!