Partyflock
 
­ Nederland

Back 2 Back

gepubliceerd door , op
Back 2 Back
13 april 2005
Hard Events staat in de omgeving van Vlaardingen bekend vanwege haar concept Hard-X-Plosion. Het concept werd van een zaterdag naar een vrijdag geplaatst en mede daardoor trok het concept te weinig feestgangers. De organisatie heeft daarom besloten om voorlopig geen Hard-X-Plosion meer te organiseren. Wanneer er weer een Hard-X-Plosion komt is nog niet bekend, maar het concept zal niet stil doodbloeden.

Hard Events heeft de afgelopen maand hard gewerkt aan een nieuw en bijzonder concept voor de zaterdag. Op zaterdag 14 mei wordt het nieuwe concept Back 2 Back gelanceerd in de hotspot van Vlaardingen Club Kathedraal.

Back 2 Back neemt de bezoekers mee terug naar 1995. Dit was de tijd dat Vlaardingen bekend raakte met het fenomeen M@ddox. Iedere zaterdag trok de discotheek duizenden bezoekers die allemaal kwamen vanwege de goede sfeer en gezelligheid. Internationale artiesten waaronder de Klubbheads traden er maandelijks op. Hard Events vond het leuk om deze oud residents eens goed in de schijnwerpers te zetten. Daarom zal er op Back 2 Back een 2 uur duurde set te horen zijn van de Klubbheads. Waarbij ze natuurlijk veel nummers van vroeger zullen draaien. In 1995 kregen ook nieuwe talenten zich de kans om te ontwikkelen. De organisatie heeft er voor gekozen om de avond te laten openen door een talent. DJ B-artestic zal de avond openen.

Op 18 december 2000 werd het M@ddox gebouw door de brand vernield. Al snel kon de toenmalige leiding een ander pand bemachtigen en het succes ging door. Dj RX en Ruthless draaide er dan ook bijna elke avond. De stijl werd al wat harder en zo nu er dan waren er special Hard edities. Op Back 2 Back zullen we deze stijl ook terugherkennen en zal door RX en Ruthless worden verzorgd.

Op 29 mei 2004 vestigde een nieuwe discotheek zich in het pand, Club Kathedraal. Inmiddels is deze discotheek de enige echte hotspot van Vlaardingen. GJ Warez is een resident op de Jump feesten die de Kathedraal zelf regelmatig organiseert. GJ Warez zal daarom op back 2 back levendig houden met zijn speciale jumpstyle.

Time-table voor Back 2 Back
23.00 uur – 00.00 uur B-arterstic
00.00 uur – 01.00 uur RX
01.00 uur – 03.00 uur Klubbheads
03.00 uur – 04.00 uur GJ Warez
04.00 uur – 05.00 uur Ruthless

Naast deze zeer nette line up zal zullen er ook nog danseressen aanwezig zijn en zal er zoals gebruikelijk weer een mooie lasershow worden gegeven.

20 opmerkingen

 
is zwaar vreet een kathedraal lekkerhard geluid
goeie shit, ben dr:D
 
Mensen Uit VLD... Kaarten zijn bij mij te koop...
Laat maar wat van je horen..
 
weer top event (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 101845, 4176}
Heerlijk, weer de ouwe plaatjes draaien, ik sluit af, dus ik ga voor de oude 'hardstyle' platen, maar dan bedoel ik echt de Tracid Traxx, Mauro Picotto enzo! :respect:
Uiteraard een hardcore plaatje op het eind :p
Wordt een topfeessie!
 
zeker wel ruud :D en het zijn top platen :D
Erg lekker inderdaad Ruud al die ouwe plaatjes:) Ik zal de avond openen met wat goeie ouwe clubplaatjes die voor veel mensen erg herkenbaar zullen zijn (zeker mensen die vroeger regelmatig in M@DDOX kwamen) ik denk zoals het eruit ziet dat het een hele leuke avond zal worden:) en ik heb er erg veel zin in!:D en met als klapper op de vuurpijl (naast al een hele goeie line-up:)) ook nog eens de klubbheads!! dit is een garantie voor een topfeest!:D
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Daarom zal er op Back 2 Back een 2 uur duurde set te horen zijn van de Klubbheads. Waarbij ze natuurlijk veel nummers van vroeger zullen draaien.


Toen draaiden ze echt super! Deze mannen zijn mede verantwoordelijk voor het feit dat ik ben gaan draaien, ben ze er nog dankbaar voor. De 1e Desire cd luister ik nog steeds, en krijg er nog steeds kippenvel van :respect:
Uiteraard aanwezig...wordt weer als vanouds
jaah word idd ook weer aardig WILD...dat moe je er zelf van maken tog....en da lukt mij altijd wel int weekend:P:P:xtc:
Jef ik hoop dat dit beter gaat lopen als HXP al vind ik dit concept zelf wat minder kwa muziek maar dat weet je!!!:)
Maar toch vind ik dat iedereen effe een kijkje moet gaan nemen!!!
Juistttttttttt.....

Ik kom ff me oude collega's ff allemaal opzoekuhhh :D:D:D:D

back 2 basicsssssssss!!!!

rodney......... neem je alvast die oude MADDOX shirtje voor me mee :)
Ja goeie!!!!
MaddoX!!!!
Zaterdag was al een goed avondje, maar 14 mei gaan we echt knallen.
Hopen dat we de ouwe sfeer van dat donkere stamphol terug kunnen krijgen. Dus als het 5 uur is gaan we op de grond stampen en op de muren slaan tot je weer een plaatje opzet Ruud hahah.
 
chronic disorder!!! :bounce:

word wel gezellig
Jaa:) ik ben der ook hoor! Dat word dan ook dubbel feesten..
daar ga ik dus echt nie heen bluhhhhhhhhhh
 
jappy is stom bluhhhhhhhhhhhhhhhhhhh