Partyflock
 
­ Nederland

Club Starlight - Liberty for All

gepubliceerd door , op
Club Starlight - Liberty for All
10 maart 2005
FeestClub Starlight · Liberty for All
Datumdonderdag 5 mei 2005
LocatieOpera
Donderdag 5 mei organiseerd Mach-1 een nieuw concept, genaamd " Club Starlight " . De muziekstromingen Hardtrance en Techno zullen de boventoon voeren maar een hardstyle plaatje tegen het einde van de avond behoort zeker tot de mogelijkheden. Kaartjes voor deze avond kosten 8 Euro en zijn alleen te verkrijgen bij de lokatie zelf. Ook verloten wij deze avond een tweetal vrijkaartjes voor een Mach-1 evenement naar keuze , bij binnekomst krijgt iedere bezoeker een lot waarna tegen het einde van het feest een winnaar zal worden getrokken.

Voor deze 1e editie hebben wij Secret Cinema bekend van o.a. Dance Valley , Mysteryland e.d. uitgenodigd om plaats te nemen achter de draaitafels in de sfeervolle club The Opera, de lokatie van dit feest. Verder draaien deze avond dj Reza , bekend van Glorification ; dj Saturn , dj Ingmar , K-Treble en Steve Starling. Mach-1 gaat deze lokatie zeker vaker aandoen indien deze avond een succes wordt.

Het feest duurt van 22:00 tot 05:00 en kan worden beschouwd als een afterparty van de liberty dance wat deze dag plaatsvind op het dijktheater in Vlissingen. Hier treden van 18:30 t/m 00:00 op : Paul Rounders, Jip Deluxe , PRINZ en Lucien Foort. De visuals worden deze avond verzorgd door dirtybrown visuals. Het dijktheater is naast het Arsenaal theater in Vlissingen op de zeedijk.

S'middags organiseerd Groove to Chill de Local Hero party in de piek te vlissingen , hier treden op dj Ingmar , dj Saturn en Joeri Versluis. Het bezoeken van dit feest overdag is een heuze aanrader, het geluid is goed en de lokatie is erg gezellig.

Kortom op bevrijdingsdag is er op Walcheren genoeg Techno voor de echte liefhebber. Voor meer informatie kan je altijd kijken op onze website , www.mach-1.nl

9 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 6079, 20741}
druk dagje :)
Artiest White
Zker , der is weer genoeg te doen !
Werkzaam bij G-Force
Artiest Asa
Ik ben erbij, 's avonds naar opera in ieder geval!
vind line up overdag bij liberty dance niet zo, maar bij Club Starlight daarentegen :P
die lineup van liberty is nooit echt goed geweest, Handtasjes house :(
mmmmmmm das een leuk feesje....mmmmmmm
 
haj haj;)
 
:(:)(I)(O)(P)
 
(u)(k)(i)(o)(p)