Partyflock
 
­ Nederland

Innercity Las Vegas - Quitte of Dubbel?

gepubliceerd door , op
Innercity Las Vegas - Quitte of Dubbel?
19 november 2004
FeestInnercity · Welcome to Las Vegas
Datumzaterdag 18 december 2004
LocatieRAI Site
Duncan Stutterheim schrijft........

Ik heb mijzelf de laatste dagen afgevraagd waarom we zo weinig kaarten verkopen voor Innercity. Sensation, Mystery Land en Tiësto in Concert waren dit jaar helemaal uitverkocht. Innercity is op 18 december in de RAI in Amsterdam. Was het feest vorig jaar niet goed? Jawel, het was een vet feest en ook helemaal uitverkocht met 42.500 bezoekers. Ikzelf vond het de beste Innercity ooit. Ligt het aan de line up dit jaar? Nee, met onder andere Erik Morillo, Marco V, Dana, Roger Sanchez, Deep Dish en Chuckie zit dat wel goed. Ligt het dan misschien aan het thema Las Vegas? Dat kan toch niet? Ik ben zelf met een fotograaf naar Las Vegas gevlogen om prachtige foto’s te maken die op de schitterende flyer zijn gebruikt, op de site en die ook in het decor zullen worden verwerkt. Het thema is top. Waar ligt het dan aan?

Het is, denk ik, simpel: men wil wel, maar ik vraag te veel geld voor een kaartje.

Een kaart voor Innercity kost voor de bezoeker 55,50 euro. Laatst las ik op een website een verhaal van een jongen die beschreef wat een feest hem kost: 55 euro kaart, 30 euro trein, geld voor een nieuw shirt om aan te trekken, 30 euro drankjes en sigaretten. Die jongen was al het geld dat hij per maand overhield, kwijt aan het feest. Daar komt nog een keer het effect van de euro bij. Alle prijzen zijn nu in euro’s, maar de salarissen of studiefinancieringen zijn niet verdubbeld. Ook valt Innercity natuurlijk in de toch al dure decembermaand.

De hele Nederlandse markt is volgens mij veel te duur aan het worden. Madonna in het Gelredome: 72 euro, voor twee uur show. Robbie Williams in de Arena hetzelfde verhaal. Als je met zijn tweeën naar het Nederlands elftal wil in het stadion ben je al gauw 150 euro kwijt. Champions League wedstrijdje van Ajax? 68 euro, graag. Het is teveel en ID&T heeft er zelf ook aan meegedaan.. Kaartje Innercity: 52,25 euro, alstublieft. Ticketboxfee, 3,25 euro erbij. Dat is 55,50 euro. Ik was al bijna vergeten dat dit ruim 120 oude Hollandse guldens zijn.

De prijzen van onze kaarten zijn in de afgelopen jaren langzaam maar zeker gestegen. We hebben weliswaar ook zelf steeds meer geld uitgegeven aan decor, licht, geluid, show. Ook de huur van de locaties, de gages van de DJ’s, de kosten van security, alles is omhoog gegaan. Iedereen dacht dat de bomen tot in de hemel zouden groeien. Het gevolg is nu dat we heel veel geld uitgeven om een goed feest neer te zetten met een perfecte show, een geweldig decor en een dikke line-up en alles erop en eraan, maar daardoor is het kaartje ook heel veel duurder geworden en het is bijna niet meer te betalen voor de bezoeker.

We moeten terug naar de basis. Ook ID&T. Het gaat erom dat ik met ID&T mensen die daar van houden de mogelijkheid kan bieden om een fantastische nacht te beleven met muziek, show en vooral veel plezier met vrienden en vriendinnen. Natuurlijk moet ik als bedrijf er geld mee verdienen ook om de 70 mensen te kunnen betalen die ik in dienst heb en anders ga ik failliet en is er helemaal geen Innercity meer. Maar ook de verdiensten van ID&T zullen minder moeten worden als ik wil dat mensen naar Innercity kunnen komen.

Daarom zal ik alle prijzen van onze kaarten volgend jaar verlagen in plaats van verhogen. Ook zal ID&T stoppen met de kaartverkoop via de sigarenwinkels van ticketbox. De kaartverkoop zal in 2005 alleen nog via internet en telefonisch gaan. Daarmee kunnen we volgend jaar ook de administratiefee die de bezoeker aan de ticketorganisatie betaalt omlaag brengen.

Terug naar Innercity. Ik wil met ID&T een statement maken. Iedereen die al een kaart heeft gekocht mag gratis iemand meenemen. Iedereen die de komende maand een kaart voor Innercity koopt mag ook gratis iemand meenemen. Dus: met 1 kaart kun je met twee personen naar binnen. Het past wel bij Las Vegas: quitte of dubbel!

Iemand op kantoor zei vandaag tegen mij: ‘Dit feest gaat je dan veel geld kosten’. Dat klopt, maar dat is dan maar zo. De hand in eigen boezem steken, wel een keer goed. Ik hoop dat ik hiermee voor diegenen die anders niet naar Innercity kunnen gaan toch de mogelijkheid bied om samen met een vriend of vriendin wel te gaan. Dan gaan we met zijn allen een vet feest vieren. En dat kunnen we in Nederland op dit moment wel gebruiken.…

Tot ziens en…. Welcome to Las Vegas!

Duncan Stutterheim

400 opmerkingen

 
en zeker dat ik ga...hee catscan vergeet t maar met mijn mag je niet mee, nepperd..
ikkus rule want ik ga met de beste party peeps van Utereg mee...
en hardhouse academy is er ook al binnenkort weer.....hahah
xxx :bounce: playas gone play, what a fucked up day
met thunderdome zaten er ook geen adertjes onder het gras en t was ook goed gerelgeld ondanks dat je met 2 mensen op 1 kaartje binnen kwam, dus ik vind het echt een goed idee van id&t !!
 
Nou mensjes,

aangezien ik redelijk zwak ben in het NEE zeggen tegen goedkope feesten, meld ik me bij deze aan...jep, ook ik ga nr IC, terwijl ik er de vorige keer geen k*t aan vond...verder niet meer over nadenken en gewoon gaan met die banaan ;P

(k)
maar hoe weet je nou of je niet in de zeik genomen wordt, zometeen sta je daar met ze 2en en 1 kaartje!!!! weet iemand dat?
 
damn duncan...je bent zeker de MAN!!!!
 
Artiest Sonic
Iemand op kantoor zei vandaag tegen mij: ‘Dit feest gaat je dan veel geld kosten’. Dat klopt, maar dat is dan maar zo.


yeah right !!!:P
 
thanx Duncan ! (y)

We gaan er een mooi feessie van maken ! :bounce:

Mazzl Mike
Mooi geschreven, maar wat Duncan dus eigelijk zegt is dat we jaren genaaid zijn :P
Is er dan nog iemand met een kaartje teveel??
Wilde er net 1 aanschaffen, zijn ze uitverkocht!!!
 
Via via ken je er toch nog wel eentje krijgen?

Ga vrijdag in Utrecht naar een kerel die 4 kaartjes over heeft.... ik heb er maar 3 nodig :).

Anyway... Duncan :respect:!!
We zullen er een feestje van maken zaterdag!!
 
alleen wel genaaid dat er kaarten uit de handel zijn gehaald....:'( pis naast de pot...boeee

mja hoe dan ook,ga naar INNERCITY :D
 
Ennn wat m0et je aan:|
 
en wie gaan der n0g vanaf venray met de trein:D
iemand nog kaartje voor innercity over?
Duncan :respect: doe je goed....het werd wel es een x tijd dat niet iedereen aan geld denkt maar aan t feesten op zich....het is een goeie zet en zeker nu de economie al op een dieptepunt ligt....ik weet zeker dat t weer beter word maar nederland heeft zulke dingen nu eenmaal ff nodig
:respect:
 
HOPPA nog ffies en dan weer los in de RAI :bounce:
Nou maar hopen dat het parkeren beter geregeld is en dat het niet weer zo koud is bbbrrr...

Heb er zin in :yes:
nog een paar daagjes en dan FEESTUHHHHHH!!!!:P:P
 
ben er bij:D
Super actie van Duncan, :respect:

Ik kan nu mee met een maat van me, anders had ik dus geen Las Vegas meegemaakt
Geen praatjes en de volgende keer ook je toegangsprijs verlagen!
Goede actie.. Alleen hoop ik niet dat je weer zo lang in die gangen moet wachten tot je bij een zaal bent.. Daar wordt ik ieder jaar toch helemaal gek van. Ongeregeld verkeer!
aaaaah, we moeten nog 1 kaartje hebben(kopen)

H.E.L.P!!!

gr, T-bor
aaaaah, we moeten nog 1 kaartje hebben(kopen)

Daar zijn andere topics voor!!!
 
iS DE TIMETABLE AL ERGENS TE VINDEN????
Op het laatste moment nog 2 kaarten geregeld, wat een geluk. Ik weet niet wat ik kan verwacheten Zaterdag, maar ik weet wel dat ik er zin in heb.

En vanavnond ff kijken bij G-force in de Palace te Groningen,

o o o o, wat weer een leuk weekend.
:respect:
Iedereen een goed weekend toegewenst en ik zie jullie in de RAI.

Latersss.
Ja duncan is th man :S. Kun je voorstellen hoeveel winst die gaarlap had gemaakt als ie ze voor 55 euro had kunnen verkopen, mafkees.
En maar rijden in zn ferrari en porsches en weet ik het niet wat :S
Artiest Wez
Duncan schrijft :

"De hand in eigen boezem steken, wel een keer goed."

Alsof hij ineens de goedheilig man is, beetje gaan vragen om vals sentiment. Degenen die ID$$$T langer kent dan vandaag, weet wel wat ik bedoel.

Duncan, s.ck my d.ck !!
Ik had graag willen komen maar moet zondag werken om 7 uur bij de Shell in Amsterdam :'(
 
zo meteen dus misschien 80000 man,als de verkoop
wel in 1 x hard gaat.....


daar ben ik dus ook bang voor, het blijft tenslotte wel nederland...

zie de rijen alweer voor me in de RAI (eenrichtingsverkeer ).....


En dat was nog waar ook!! Wat een gekloot! Hoelang draait ID&T nou al mee! Ze moeten het zo langzamerhand toch wel weten! Zoveel mensen betekend CHAOS!! :frusty:

Nu was het echt mijn laatste Innercity!!!