Partyflock
 
­

Weekend of Techno

gepubliceerd door , op
Het weekend van 3 en 4 december is niet zomaar een weekend. Vergeet Thunderdome, vergeet Dance Valley en ja vergeet ook maar meteen de Sint, want dat weekend is The Weekend of Techno! Twee dagen -of beter gezegd: nachten- lang staat Amsterdam in het teken van Green Velvet, Dr. Lektroluv, John Bacto, Deetron, Shinedoe et cetera. The Weekend of Techno wordt in Club Zyon georganiseerd in samenwerking met Technoscope/Freshtechno.

Op vrijdag 3 december biedt Club Zyon twee verschillende area’s aan met een line-up die zijn weerga niet kent. Wat te denken van de extravagante, flamboyante acid-techno-god genaamd Green Velvet? Deze grondlegger van het label Relief komt ons trakteren op een DJ-set. Maar ook de geheimzinnige Dr. Lektroluv (de electro-DJ met het groene masker die onder andere op I Love Techno optrad) komt langs. Don Diablo, de eigenzinnige dj wiens stijl in geen enkel hokje te plaatsen is, geeft een echte electro/technoset weg. De line-up bestaat verder uit Deetron (een rijzende ster in Technoland die remixes maakte voor onder andere Samuel L. Session en Ben Sims), Shinedoe, Terry Toner & Herr Arter en Wouter de Moor.

Het programma van de zaterdag wordt je aangeboden door Technoscope/ Freshtechno. Zoals we van het vooruitstrevende Technoscope inmiddels gewend zijn, verrichten zij weer pionierswerk. Zij hebben namelijk de Zweed Johan Bacto voor ons in de aanbieding: de oprichter van gerespecteerde techno-labels zoals ZYNC, COUNTDOWN 2000 en MANKIND. Platen die Johan produceert worden gedraaid door grootheden als Dave Clark en Ritchie Hawtin. Luca Iadanca en Salvio Scarpa alias Familie Ground zijn 2 heren die sinds 1997 samen een hoop stof doen opwaaien in Napels, zij hebben o.a. gewerkt met niemand anders dan de godfather of techno John Aquaviva en met het InternationalTalent top-dj Markantonio. Zij zullen jullie zeker doen verbazen van hun kunsten “A la Napels-style!”. Johan Bacto in combinatie met Familie Ground, Pelacha en Wouter de Moor: de zaterdagavond belooft weer een unieke avond voor de ware technoliefhebber te worden!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketbox. Een passe-partout kost º27,50, voor alleen de vrijdag betaal je º18,50 en alleen de zaterdag kost º15,00. Kijk voor meer informatie op http://www.clubzyon.com of http://www.technoscope.nl

The Weekend of Techno
Vrijdag 3 december van 23.00u tot 05.00u: Green Velvet, Dr. Lektroluv, Don Diablo, Deetron, Shinedoe, Terry Toner & Herr Arter en Wouter de Moor.
Zaterdag 4 december van 23.00u tot 05.00u: Johan Bacto, Pelancha, Familie Ground en Wouter de Moor.

Club Zyon, Nieuwezijdse Voorburgwal 161-165 te Amsterdam.

27 opmerkingen

wesdex
Werkzaam bij Magnetronik, Triple T, Wesdex
Artiest Wesdex
NICE! Dit wil ik niet missen..

[ p.s. 10 december taste this techno in de calypso met o.a. secret cinema, unitec, khalil en paul hazendonk ]

Beste Wouter, kom nou eens gezellig een kijkje bij ons doen ;)
Dat wordt 2x Deetron in 1 maand (heel benieuwd) en mn eerste keer Green Velvet :bounce:
4U
Werkzaam bij Evotions
Deetron en Paco Osuna op 26 december in Poema it is!..­4 dec.­ Lekker naar Dance Valley! Misschien ooit s technoscope bezoeken wanneer ze een andere locatie bezoeken..­
Deetron is op Vrijdag!!! dus 4u je kan het alsnog bezoeken :)
johan bacto :respect:

eindelijk komen ze dan..
 
Artiest S1, Sander Bruijs
GREEN VELVET!!!

Ik heb niet veel helden maar dat is er 1 van. ;p

De man is een fenomeen.
Ziet er erg strak uit! (Y) Aangezien ik voorlopig toch niet meer naar grote feesten ga (DV) denk ik dat ik hier wel een kijkje ga nemen! :yes:
zaterdag kost º15,00

Hmmm, 15 graden, dat is niet duur


;)
wel beetje aan de koude kant
Toch maar een truitje meenemen dan....­
zker zaterdag naar technoscope!! johan basct heeft zulke vette producties en eindelijk familie ground in nederland!! napels style blijft het gezondst!!
 
Green Velvet jammergenoeg wel met een dj-set... Maar nog steeds kom ik zeker voor deze man :kwijl:

Dr Lektroluv en Terry & Arter zie ik ook wel zitten :9
Wat word december een zieke maand met Sven.­

Ze zeggen niet voor niets dat december een dure maand word.­
 
ik ben zeker van de partij
green velvet you are the best
4 dec....ook Shinedoe en Damon Wild(usa) in Utrecht!!! TECHNO UNITE...;))
Vergeet Thunderdome, vergeet Dance Valley en ja vergeet ook maar meteen de Sint

wahahaha TUURLIJK
Op ebeatz.­nl*­ zijn passepartouts te winnen voor dit feest!

Heel erg gaaf trouwens!
weekend of techno

weekend dan maar he ;)
 
green velvet :respect:
denk dat ik maar ff langswip:p
 
haha vergeet THUNDERDOME :nee:
Jah man Thunderdoom :no:

Doe maar gewoon Weekend of techno en dan de vrijdag :yes:
 
Even denken..­ waar zal ik heen gaan..­ hmmm..­ Thunderdome van ID&­T, waar ze de helft van Nederland al hebben afgezet met die achterlijke prijzen, en nu omdat de kaartverkoop zo dramatisch gaat maar met een verhaal aankomen dat je met 2 personen op een kaartje naar binnen kan, of een lekker techno-weekendje..­ moeilijke keuze ja..­ ( Duncan altijd afgeven op andere organisaties dat ze geldtrekkers zijn, terwijl ik nog nooit zulke achterlijke prijzen heb gezien voor een feest.­ UDC kan er ook wat van, daarom geen DV meer voor mij.­)Fuck u Duncan, rijdt jij maar lekker verder in je dikke bak en je mooie praatjes.­
laatste aanpassing
wij zijn zeker van de prtij,het word lange weekend
laatste aanpassing
Hier ben ik zeker bij :)