Partyflock
 

That Garage Sound viert 10-jarig jubileum met gratis event tijdens ADE

gepubliceerd door , op
That Garage Sound, het toonaangevende platform voor underground garage in Nederland, viert haar 10-jarig jubileum tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) met een exclusieve gratis showcase in de gerenommeerde Kopstootbar. Op zaterdag 19 oktober 2024 zal de venue in het hart van Amsterdam het toneel zijn voor een nacht vol oude en nieuwe garage, ondersteund door een geüpgraded Funktion-One geluidssysteem, wat garant staat voor een ongeëvenaarde audio-ervaring.

Speciale jubileumeditie
That Garage Sound is al tien jaar een belangrijke speler in de underground garage scene en heeft tijdens ADE 2024 een line-up samengesteld die de veelzijdigheid van het genre benadrukt. Zowel gevestigde artiesten als nieuwe talenten zullen hun opwachting maken. Verwacht een mix van deepe grooves en bass-heavy tracks, allemaal gebracht door een selectie van dj's die de essentie van That Garage Sound belichamen. "Het is super tof om ons 10-jarig bestaan te vieren tijdens ADE, toch jaarlijks het mekka voor elektronische muziek," zegt de oprichter van That Garage Sound. "Met het nieuwe Funktion-One systeem in de Kopstootbar kunnen we onze muziek op de best mogelijke manier presenteren en een ervaring bieden die onze community verdient."

Over That Garage Sound
Wat begon als een klein initiatief om garage te promoten, is uitgegroeid tot een platform dat met regelmaat evenementen organiseert en internationale artiesten en lokale talenten samenbrengt. Met een sterke achterban en een toewijding aan kwaliteitsmuziek heeft That Garage Sound zijn stempel gedrukt op de Nederlandse garage scene. Dit jubileum tijdens ADE is een erkenning van tien jaar passie en toewijding aan muziek.