Partyflock
 

Get In Sync keert na succesvolle eerste editie terug naar De Pier

gepubliceerd door , op
Na de eerste succesvolle editie van Get In Sync op de iconische Pier in april, staat de volgende editie op het punt van beginnen: zaterdagavond 5 oktober is De Pier wederom het toneel voor dit melodic techno event boven zee. In de line-up staan twee absolute top headliners: Helsloot en Hollt, die vóór hun show warmgedraaid zijn door Lisse'n, Jockkie en Leia.

Koop je tickets via Eventix.

Met organisator Steven Nooy blikken we kort terug naar de eerste editie én kijken wij vooruit naar de komende Get in Sync. "De eerste keer ging het dak eraf, fantastisch! Een mooie opkomst, te gekke DJ's en de vibe was zoals we hoopten: één groot feest met een zaal vol liefhebbers. We kregen ook naderhand veel complimenten van zowel bezoekers als DJ's. Get in Sync wilde iedereen zich welkom laten voelen, en dat is gelukt." Hoe beviel De Pier als dancelocatie? Steven: "De Pier was voor veel bezoekers een belangrijke reden om te komen. Zij werden tijdens het dansen getrakteerd op een hele geweldige zonsondergang door de ramen heen. Dat maakt het evenement heel bijzonder."

Een succesvolle eerste editie schept verwachtingen voor de komende editie. Steven: "Meer van hetzelfde wat ons betreft, maar nu met iets meer aandacht voor verlichting en een iets andere stage-opzet. We starten om 18.30 uur, dus hopelijk wel weer een fraaie zonsondergang. Maar we gaan toch vooral voor een identieke vibe als bij de eerste editie. Die voelde uitzinnig door de intieme setting, de in hun element verkerende bezoekers, de interactie met DJ's en de verbinding die voelbaar was."

Line-up
De nadruk bij de programmering ligt voor de organisatie op het bewaken en bewaren van die intieme sfeer, in combinatie met een opbouw en diversiteit in de line-up. Steven: "We hebben een knaller van een line-up: talenten én gevestigde namen, van melodic techno tot indiedance en deephouse. In elk geval weer twee headliners van formaat: Helsloot heeft een megahit met 'Because You Move Me' met 500 miljoen Spotify streams. Hollt creëert een magische mix van progressieve en melodieuze techno. Met zijn diepe baslijnen en dromerige melodieën verovert hij dansvloeren op topfestivals in Nederland en buitenland, zoals Tomorrowland.

Eerder op de avond draaien Lisse'n, Jockkie en Leia. Hiermee hebben we een line-up vol diversiteit waarmee we het hele spectrum van melodic en minimal techno, deep- en afro-house en energieke, hypnotiserende tribal beats aantikken. Het belooft een muzikale reis te worden op 5 oktober!"