Partyflock
 

De Kraaien Kids Show met special guests

gepubliceerd door , op
Jonge Kraaitjes en ouders én andere volwassen Kraaien opgelet! De legendarische Haagse gemaskerde hiphopsensatie De Kraaien geeft op Prinsjesdag, dinsdag 17 september, een uniek jeugdmatinée voor kinderen vanaf 6 jaar in het Openlucht Zuiderparktheater in Den Haag. Geen zorgen, alle basisscholen zijn gesloten op Prinsjesdag dus dit feest voor zowel jong als oud mag/kan je niet missen. De Kraaien nemen ook special guests mee: Emmaly Brown, Hans Glock en, als klap op de vuurpijl, Outsiders!

Tijdschema
  • di 15:30 - 15:45:  · zang 🇳🇱 pop
  • di 15:45 - 16:00:  🇳🇱 house, hardcore, hardstyle
  • di 16:00 - 16:45:  · live 🇳🇱 urban, hip hop
  • di 16:45 - 17:00:  · live 🇳🇱 urban, hip hop
    🇳🇱 hardstyle


Meet & Greet en knutselen met De Kraaien
Rechts naast de tribune (vanaf het podium gezien) kunnen de kinderen vóór (en na) de show superleuke speciale Kraaien-Kids T-shirts kopen en knutselen met Starlet Pony Pinky en ná de show staan De Kraaien klaar voor een lange Meet & Greet en foto's! Hoe gaaf is dat!

De Kraaien zijn niet meer weg te denken uit de Haagse- en nationale muziekscene.
Ze spreken ook steeds vaker een jonger publiek aan. Om ook de jongere fans de kans te geven een liveshow van De Kraaien bij te wonen, hebben De Kraaien besloten om op Prinsjesdag 17 september een speciale liveshow voor de jeugd (vanaf 6 jaar) te geven in het leuke intieme openlucht Zuiderparktheater in Den Haag. Het Zuiderparktheater zal op zijn grondvesten schudden met hits als 'Ik Vind Je Lekker', 'Pechvogel' en de samenwerkingen met DJ Outsiders en '1 Team' 1 Taak'. Ook de nieuwe single Schooier' met Chicco, wordt gespeeld.