Partyflock
 

Get In Sync maakt line up tweede editie bekend

gepubliceerd door , op
Op 5 oktober 2024 is de tweede editie van Get In Sync, een nieuw melodic techno event op een iconische locatie: De Pier in Den Haag. De eerste editie op 13 april met onder andere Beswerda en VNTM bracht veel liefhebbers op de been en zorgde voor een nagenoeg uitverkochte zaal. Met een adembenemend uitzicht over de Noordzee, de kustlijn van Scheveningen én een zonsondergang bood dansen op De Pier een unieke ervaring boven de golven, met de verlichte kust als achtergrond.

Get In Sync maakt vandaag de volledige en veelbelovende line up bekend voor de tweede editie, met vijf bekende namen binnen de melodic techno: Hollt, Helsloot, Leia, Jockkie en Lisse'n. Hollt creëert een magische mix van progressieve en melodieuze techno. Bekend om diepe baslijnen en etherische melodieën, verovert hij de dansvloer met emotionele beats op topfestivals. Helsloot's melodieuze house en techno zijn een hit in de clubscene. Met dromerige melodieën en strakke beats weet hij menig publiek te betoveren, terwijl zijn hit 'Because You Move Me' inmiddels ruim 460 miljoen streams op Spotify heeft bereikt. Leia, een frisse ster aan het DJ-firmament, draait house, techno en verrassende tribal invloeden in haar energieke sets. Ze weet altijd een breed publiek te boeien met haar eclectische sound. Jockkie brengt pure energie naar de dansvloer met zijn dynamische techno. Het jonge talent Lisse'n weet een unieke blend van afro en deephouse te combineren met techno. Vijf top-dj's die garant staan voor een muzikale reis boven zee!

Get In Sync streeft ernaar een vaste waarde te worden in het organiseren van house en techno events in de Haagse regio, met een brede programmering van bekende en opkomende dj's die zich uitstrekt van progressive en deep house tot melodic techno en trance. Het evenement start om 18:30 uur en duurt tot 01:30 uur.

De kaartverkoop is al begonnen via deze link, met First Wave tickets beschikbaar voor €29,50. Wees er snel bij, want de blind bird tickets waren binnen een dag uitverkocht en de First Wave tickets zijn inmiddels ook bijna op.

Koop je tickets via Eventic.