Partyflock
 

PIXL Club stunt weer
Fedde le Grand komt naar Eindhoven

gepubliceerd door , op
Fedde Le Grand
19 april 2024
De Eindhovense pop-up club PIXL verrast weer. Ditmaal met de eerste clubshow in Nederland, na bijna twintig jaar (!), van internationale superster Fedde le Grand. Deze befaamde DJ heeft ontelbare wereldhits op zijn naam staan en na zijn doorbraak met 'Put Your Hands Up for Detroit' speelde hij alleen nog maar op grote mainstages. Op donderdag 16 mei is hij live te horen in de Eindhovense club.

Van Tomorrowland tot Sensation, van Creamfields tot Nature One. Fedde le Grand is werkelijk over de héle wereld te gast op de meest aansprekende festivals en mega-events. En nu dus na lange tijd weer een intieme clubshow in de Eindhovense PIXL Club op Strijp S. Op donderdagavond maakt dansminnend Eindhoven zich op voor een avondje onvervalste house- en clubmuziek gebracht door deze wereldster.

De 'midweekshow' met een internationaal aansprekende headliner begint een traditie te worden. Na Eelke Kleijn, Ferreck Dawn en Dr. Lektroluv is het de heren achter PIXL dus weer gelukt om een bijzondere naam naar Eindhoven te halen. 'We zijn heel blij dat Fedde voor zijn terugkeer naar de club voor ons heeft gekozen. Hij had goede verhalen gehoord en heeft er veel zin in. En niet alleen hij, want op de eerste avond van de kaartverkoop hebben we al 80% van het beschikbare kaarten verkocht', aldus Tim van Mol, een van initiatiefnemers van de PIXL Club.

Koop je tickets via Eventix.