Partyflock
 
­ Nederland

Danceplanet

anoniem gepubliceerd op
Danceplanet
3 augustus 2004
Op Vrijdag 13 augustus 2004 is het dan eindelijk weer zover! Om 21.30 volgt de “kick off” van een nieuwe editie van Danceplanet, en de line-up liegt er niet om. In twee area’s zullen vier Dj’s hun kunnen weer ten gehore gaan brengen. Met in de hardstyle area, Lady Dana en Laroesja in de dj-boot!

Eindelijk is het dan gelukt om Lady Dana naar Danceplanet te halen, deze diva off hardstyle verkocht van haar laatste album maar liefst 18000 exemplaren in 1 week en behoord tot de absolute top van de harddance scene. Laroesja zal met haar eigen lekkere draaistijl de zaal volop in beweging zetten, en houden. Zoals alleen zij dat kan zal ze de avond opbouwend beginnen, en opvoeren tot een opzwepende knalset!

In de techno area zullen Javar en Kiwi de techno van verschillende kanten benaderen, en laten horen! Javar was al vaker te horen op Danceplanet, en zal wederom de dj boot betreden. Deze jonge dj en producer is een natuurtalent “on 3 decks”, en neemt je mee in zijn “XL- technorush”. Kiwi, onder andere bekend van Doornroosje en “Drift” zal zijn ongekend lekkere technostijl in deze nacht aan jullie prijs gaan geven. Het muzikale (techno)level zal vanavond weer ongelimiteerd zijn !

De main en sub area zullen weer van visuals worden voorzien door Jorg Maks. Deze antwerpse kunstenaar is een aanstormend talent als het gaat om de combi beeld/geluid, en dus bewegende kunst. Aan de decoratie en het decor in beide area’s, zal weer veel aandacht besteed gaan worden. Deze nodige special effects zullen weer verzorgd gaan worden door buro klimaks i.s.m. genotypes. Deze factoren bij elkaar opgeteld, zullen bij menigeen weer gaan zorgen voor de nodige hersengymnastiek!

Kaarten zijn in de voorverkoop € 8,- en aan de deur € 10,-. Er rijden op 13 augustus weer pendelbussen vanaf verschillende opstapplaatsen. Voor info over bustijden en voorverkoop, check: http://www.citylido.nl. Danceplanet word georganiseerd door Genotypes (http://www.genotypes.nl), in samenwerking met City Lido (http://www.citylido.nl).

Feest : Danceplanet - hardstyle_ techno edition
DJ's: Hardstyle; Lady Dana & Laroesja Techno; Javar & Kiwi
Datum : 13 augustus 2004
Lokatie : City Lido
Organisatie: Genotypes
Stad : Groenlo

19 opmerkingen

 
woeii nu nog even de vraag of ik weer lekker ga werken en pics maken of zelf een keer ga stappen :D
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
lekker boeie wat jij doet..
Hopelijk voor mij ook:bloos:
 
hopelijk voor mij niet
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
heftag!
not
Werkzaam bij Arctic Boogie
Artiest Endfest
Lekker, Javar op 3decks, zal wel weer een mooi spacy doorfreakparade worden daar in Groenlo :D, heb er zin in!
 
Dit word zekersss weer wild met javar durbij ..
volgende keer verwacht ik jou er ook bij endfest !!!!
Ach..Voor de verandering weer eens een techno/hardstyle-editie :(
Wordt dan voor de verandering ook maar weer achter de bar denk ik..
2 Joren: Vwb die pics maakt t ook nie uit of je werkt of gaat stappen, want die camera zit onderhand vastgeplakt aan je hand ;)
Trouwens nog dat mailtje gehad na ons crew-uitje in Saasveld??!!??
 
see ya all @ Lido
 
scamp neej helaas niet, ta dan maar niet ;)
vrijdag ben ik er zeker weten wel en zaterdag nog maar kijken wat ik kan doen, Johan Gielen of anders met de auto kennismaken met iemand ;)
 
Groenlo is wel erg dichtbij.. maar toch trekt dat City Lido mij niet zo..
 
winterswijk komt los na groenloww poessy :P:P L@terz martijn
 
me is natuurlijk weer van de partij hehehe en niet om te werken natuurlijk :P:P Me is going to party :):)
Wheee ! Ik ben der ook natuurlijk ! Moet toch wat doen met de vrije vrijdag ! Heb zin om te stampuh !

greetz
denk dat het voor mij overslaan wordt.. jammer genoeg, want zin om te gaan heb ik wel :) lekker als voorproefje op DB Outdoor
lekker beuQen vanavond :P :P hahaha.....nee mij zie je niet in de hardstylezaal, doe mij maar Kiwi en Javar
Artiest {SHOWLIST artist 30215, 35162}
ik gaat er wel heen hehe word voor mij 3e keer in 3 weke dat ik Dana zie en hoor draaie (in salou stond ze iedere donderdag in Snoepy's dus je weet meteen wie ik ben oranje shirt met snoepy's.com achterop :P)
 
vanaaf dus pics maken, waarschuwing voor iedereen die dus op de foto wil