Partyflock
 

Terugblik Soenda

gepubliceerd door , op
Terugblik Soenda
25 mei 2020
Al sinds 2009 schotelt Soenda ons een heerlijk portie harde techno voor. Artiesten als Fritz Kalkbrenner, Matador en Secret Cinema hebben op het hoofdpodium menig harten sneller laten kloppen. Ook houseliefhebbers smullen mee met namen als Detroit Swindle, Samuel Deep en Nuno dos Santos. En kan het festival dit jaar niet doorgaan in de Ruigenhoekse polder net boven Utrecht? Dan brengt Soenda het festival toch gewoon naar jouw woonkamer!

Tune in op Soenda Radio (23 mei a.s.)
Zet deze zaterdag alsnog met een dikke pen in je agenda. Zeven uur lang zal Soenda Radio jou entertainen met livestreams, interviews en panels met internationale èn nationale artiesten.

Heb je er al zin in? Tune hier in op Soenda Radio.

Soenda 24hrs Live Stream from Above
Op 1 mei hostte Soenda een 24hrs livestream vanuit de Watertoren in Utrecht. Met uitzicht op de Domstad zien we Dave Clark, De Sluwe Vos en many more. De livesets zijn 1 tot 3 uur lang en de sets zijn deze week gereleased! Bereid jezelf voor om 24 uur te genieten:



Klik hier voor de Spotify Playlist vol met tracks uit Soenda 24hrs.

Aftermovies
Wil je nog meer Soenda? Een terugblik is niet compleet zonder aftermovies naar betere tijden. Hierbij onze selectie:

Soenda Festival 2014 – Aftermovie


Soenda Festival 2019 – Recap


Tune in op Soenda Radio en geef je over aan de 24hrs stream sessies. Het is geen vervanging van het complete festival, maar geeft jou een compleet weekend aan materiaal om in de exotische sferen van Soenda te blijven.