Partyflock
 
­ Nederland

Bakermat werkt samen met Kidda op nieuwe single 'Under The Sun'
Bakermat is klaar voor de zomer met zonovergoten productie

gepubliceerd door , op
Bakermat werkt samen met Kidda op nieuwe single 'Under The Sun'
27 februari 2017
ArtiestBakermat Site
De Nederlandse DJ en producer Lodewijk Fluttert, beter bekend als Bakermat, is de samenwerking aangegaan met Engelse artiest Kidda, op hun nieuwe single Under The Sun.



Under The Sun markeert de eerste release van 2020 voor Bakermat. Een frisse house productie dat doet verlangen naar zomer, met funky piano en een vocal sample die 'all the joys under the sun' herhaalt.

Bakermat zijn carrière begon in 2012, met debuutsingle 'One Day (Vandaag)'. Hij bouwde in mum van tijd een gigantische fan base op, bestaande uit jonge mensen die zochten naar muziek die tussen de mainstream en underground viel. Lodewijk is er trots op dat hij in het grijze gebied tussen deze twee uitersten valt, en geeft luisteraars frisse, originele en creatieve muziek zonder dat het ongrijpbaar of cheesy is.

Recent succes kwam met single Baianá, die meer dan 50 miljoen streams binnensleepte en Gouden en Platinum status bereikte in verschillende landen.

Naast zijn muziek onderscheidt Bakermat zichzelf ook met zijn live optredens, waarbij hij live muzikanten meeneemt om zijn eigen concept 'Bakermat's Circus' neer te zetten. Het circus streek afgelopen jaren al neer in steden als Amsterdam, Londen, New York, Parijs en Rio de Janeiro, en daarnaast stond Bakermat ook op Tomorrowland en andere grote festivals. Zijn eerstvolgende optreden vindt begin maart plaats in het prestigieuze Rex Club in Parijs. Bakermat reist daarna door naar Amerika, voor het WMC in Miami, gevold door een tour door Noord Amerika.

Engelse artiest Kidda heeft er al heel wat jaren op zitten in de UK dance scene. Hij is momenteel bij Skint Records getekend, het label dat is opgericht door Fatboy Slim. Daarnaast is Kidda video producer; hij produceerde geanimeerd werk voor de shows van popiconen Kanye West en Rihanna.

Under The Sun is nu verkrijgbaar op alle download en streaming stores.