Partyflock
 
­ Nederland

A Pacha new year in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Dinsdag 31 december komen de glanzend rode Pacha kersen weer naar Nederland om Oud & Nieuw te vieren in stijl. De magie van één van de langstlopende clubs in de wereld zal je op deze avond in The Butcher Social Club voor even het gevoel geven dat je in Ibiza bent zonder dat je daar het vliegtuig voor in hoeft te stappen.

Pacha is al meer dan een halve eeuw een toonaangevende factor in de mondiale dance scene die steevast alle hypes overleeft. Natuurlijk is de exclusieve club in Ibiza vaste prik voor iedereen die dit party eiland in de Middellandse zee bezoekt met maar het merk vergaarde zeker ook bekendheid met clubs in New York , Barcelona en Macau, festivals in Amsterdam, Tokio en Bali en clubnights in tientallen landen. Er is bijna geen DJ van naam meer te vinden die nog niet ergens op de planeet een Pacha dansvloer heeft verwend .

Van 9PM tot 5AM wordt de hotspot van THE ENTOURAGE GROUP overgenomen door de unieke, pure vibe die kenmerkend is voor de nachten op het Balearische eiland. We gaan knallend het nieuwe jaar in, maar bieden je ook de mogelijkheid om dit niet met een lege maag te doen. Er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar die inclusief een heerlijk sharing dinner zijn van 9 tot 11PM.

Early Bird Tickets zijn nu verkrijgbaar via pachatourholland.com voor €37,50 (ex. fee) en €92,50(ex. fee) inclusief dinner en worden duurder zodra ze uitverkocht zijn. Voor VIP arrangementen kun je mailen met: vipsocial@the-butcher.com. Voor meer info of andere vragen kun je naar info@pachatourholland.com mailen.