Partyflock
 

The Return of headhunterz

gepubliceerd door , op
The Return of headhunterz
28 februari 2018
Dit is het mini album waarvan de hardstyle scene nooit had gedacht dat het ooit gemaakt zou worden. Het album waar de fans van hebben gedroomd, hopende dat hun muzikale held terug zou keren. Met 'The Return of Headhunterz' zet Headhunterz zijn terugkeer naar de hardstyle kracht bij – door middel van 7 grensverleggende tracks. Dit album brengt het verleden, heden en de toekomst samen, niet alleen door ijzersterke originals, maar ook door spannende collabs met Sound Rush, Sub Zero Project, Wildstylez en Noisecontrollers. Met 'The Return of Headhunterz' laat de hardstyle held duidelijk horen gedreven te zijn door een flinke dosis inspiratie, nieuwe energie en een sterk gevoel van thuiskomen. Zeven tracks die het wachten meer dan waard zijn geweest.

Headhunterz: "Dit mini-album vertelt mijn verhaal over het verliezen én terugvinden van mijn enige echte liefde, Hardstyle. Dit stukje muziek is daarom een eerbetoon aan onze scene en alle mensen die me wederom met open armen hebben verwelkomt, waar ik immens dankbaar voor ben. Ik hoop dat we met zijn allen verder bouwen kunnen bouwen aan deze unieke en toegewijde scene, zodat we er nog vele jaren van kunnen genieten. Dit is het begin van de rest van het verhaal."

The Return Of Headhunterz is nu beschikbaar voor €7.99 op iTunes

Tracklist

7 opmerkingen

 
pfff iets minder gezwets in een nieuwsbericht aub.
Uitspraak van actief op woensdag 28 februari 2018 om 11:33:
pfff iets minder gezwets in een nieuwsbericht aub.


Eens. Die berichten van en over hem zijn altijd zo dramatisch.
Pff,. ik heb nog nooit zo lang over de terugweg gedaan als deze man :P terug is terug,.. gewoon platen maken en feesten af gaan. Mja zolang de hysterische fransen e.d. er nog gehoor aan geven zal dit nog wel ff doorkabbelen :)

ben benieuwd met welke ''epicness'' dit gestalte gaat krijgen op Defqon, kun je op wachten natuurlijk :P
Zwabber