Partyflock
 
­ Nederland

Beat The Bridge
The Final Edition

gepubliceerd door , op
Beat the Bridge
17 januari 2018
FeestBeat the Bridge · Kingsnight Final Edition
Datumdonderdag 26 april 2018
LocatieJohn Frostbrug
Op 26 en 27 april zal Beat the Bridge voor de allerlaatste keer plaatsvinden. We kijken samen met jullie terug op 7 geweldige edities en gaan er nog 1 keer keihard tegenaan!

Beat the Bridge zorgt ieder jaar weer voor de beste artiesten uit de scene en geluid zonder limieten. In totaal hebben er meer dan 150 artiesten en meer dan 90.000 bezoekers onder de brug gestampt voor het vaderland.

We gaan nog 1 keer los op deze unieke locatie, samen met jullie, het meest geweldige publiek ooit. We gaan dit afscheid groots vieren en nu definitief de brug verslaan!

Presale
De Early Bird verkoop start op 11 januari om 19:00 uur via beatthebridge.nl. Kingsnight tickets 15 euro, Kingsday tickets 20 euro en passe partout tickets voor slechts 30 euro!

Crazy Cruise
De Crazy Cruise is er het laatste jaar natuurlijk ook weer bij, dus zorg dat je de boot niet mist! Vroege BtB ticket kopers krijgen als eerste de kans om hun cruise ticket veilig te stellen.

Win
Een geheel verzorgde Beat the Bridge voor jou en je vrienden! Deel & like het Facebook bericht van Beat the Bridge en tag de vrienden waarmee je naar BTB18 wil in de comments. Je maakt dan kans op gratis passe-partout tickets voor jou en je vrienden + 120 munten. (winnaar wordt voor 11 januari bekend gemaakt)

Trailer


Agenda
Meld jezelf nu aan voor het allerlaatste event:


One more time! Let's beat the bridge!

4 opmerkingen

Wat is de reden dat ze stoppen? Of starten ze een nieuw concept?
Kaartjes heb ik binnen !!!
Uitspraak van ArtStyle op dinsdag 9 januari 2018 om 14:12:
Wat is de reden dat ze stoppen? Of starten ze een nieuw concept?


Misschien wel een ander locatie , gemeentes doen erg moeilijk met dit soort feesten. ik weet niet of dit een aangewezen evenementen locatie is.
Uitspraak van ArtStyle op dinsdag 9 januari 2018 om 14:12:
Wat is de reden dat ze stoppen? Of starten ze een nieuw concept?

Brug is kapot