Partyflock
 
­ Nederland

Dogfight Records lanceert line-up voor Nederlandse label nigh

gepubliceerd door , op
Dogfight
3 november 2017
FeestDogfight · Dutch Edition
Datumzaterdag 6 januari 2018
LocatieDynamo Site
Dogfight Records lanceert line-up voor Nederlandse label nightHet is een van de snelst groeiende hardcore-labels en in 2018 komen ze naar Nederland met hun eigen label night: Dogfight Records. Op 6 januari 2018 combineren Dogfight en Inner Vision hun krachten voor Dogfight – Dutch Edition.

Dogfight Records
Iets meer dan een jaar geleden nam DJ Mad Dog samen met verschillende hardcore acts de gok en werd een nieuw hardcore label opgericht: Dogfight Records. Inmiddels is dit label uitgegroeid tot een vaste waarde met een trouwe schare fans. Het label is uitgegroeid tot het thuishonk voor artiesten uit onder andere Spanje, Italië en Nederland en groeit alsmaar door, terwijl kwaliteit voorop blijft staan. Na een jaar van onstuimige groei met 19 releases, een artiestenalbum van Mad Dog en een eerste Dogfight-album (Dogfight Hardcore Vol. 1) wordt in 2018 volop doorgereleased. Zo staat een volgende Dogfight-album al in de steigers en ook qua releases staan er genoeg nieuwe tracks klaar.

Dogfight – Dutch Edition
Na een eerste editie in Italië is nu de tijd gekomen voor een Dogfight avond in het thuisland van de hardere stijlen. Op 6 januari 2018 komt Dogfight naar Eindhoven voor een speciale label night. Om al dit Dogfight-geweld live te ervaren moet je op 6 januari in Dynamo Eindhoven zijn. Zo komen alle label-prominenten als Mad Dog, Anime, Noize Suppressor en Unexist naar de lichtstad, maar ook populaire upcoming helden Tears Of Fury, Ignite en de nieuwe Nederlandse Dogfight act Access One zijn van de partij.

Line-up

Tickets
De kaartverkoop voor Dogfight – Dutch Edition is inmiddels gestart. Tot en met 22 november voeg jij je bij het gevecht voor de early bird prijs van slechts 10 euro. Hierna zijn regular tickets verkrijgbaar voor 15 euro. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

1 opmerking

Label Nigh?