Partyflock
 
­

Sensation 2017 – The Final Album

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 8 juli 2017 vindt de allerlaatste Sensation plaats in Amsterdam. Met "The Final" als thema wordt de Amsterdam ArenA nog één keer omgetoverd tot de grootste nachtclub aller tijden.

Geheel volgens traditie komen we dit jaar weer met een fonkelend, glanzend nieuw album: "Sensation 2017 - The Final".

Wat achttien jaar geleden begon als een eenmalig album, is nu uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen waarvan we meer dan 100.000 exemplaren hebben verkocht. We hebben je elk jaar opnieuw meegenomen in onze muzikale, perfecte witte wereld en alle facetten van de dance laten zien. En nu zijn we extreem trots en dankbaar om jullie het final product te laten zien.

Één final album,
Één final megamix,
Één final eerbetoon aan de grootste Sensation legendes.

Verwacht twee mixen gevuld met het allerbeste dat de dance te bieden heeft. Verwacht tracks van Martin Garrix, Hardwell, Skrillex, Armand van Helden, Chocolate Puma, Don Diablo, Bakermat, Tiesto, Faithless and vele anderen.

Natuurlijk kunnen we geen afscheid nemen zonder Fedde Le Grand. Hij is de DJ met de meeste Sensation optredens op zijn naam wereldwijd. Dus voor dit speciale moment heeft Fedde een speciale mix gemaakt met Sensation's grootste hits, van vroeger en nu.

Let's go out with a bang.

Sensation 2017 -The Final- is nu verkrijgbaar als pre-order op iTunes en vanaf vrijdag 7 juli 2017 op alle stores.
Bestel het album hier.

www.beyourselfmusic.com / www.sensation.com

Tracklists

3 opmerkingen

Dit moet dus een eerbetoon zijn aan Sensation? CD 1 staan de laatste hits op, waarvan nog geen één nummer op Sensation gedraaid is.­ De mix van Fedde is eigenlijk gewoon een schaamteloze zelfpromotie en heeft hooguit zes 'échte' classics.­

Waarom niet wat meer moeite gedaan en gekeken naar de hoogtepunten/klappers van iedere voorgaande editie? Dit laten mixen door namen van editie 1 tot nu? Waar is bijvoorbeeld een Superstring (Rank 1 Remix)? Of de anthems? Zoveel vragen...­
kortom: het is maar goed dat Sensation stopt :)