Partyflock
 
­ Nederland

Back Once Again

anoniem gepubliceerd op
Back Once Again
17 mei 2004
We are Back Once Again!

Het eerste feestje van Area 0522, B.T.S.B.O.M.T. was een bescheiden succes! Alleen het geluid kon beter en dat is dan ook verbeterd zodat alle omstandigheden juist zijn voor een gezellig feestje in Loco in Steenwijk. Voor de nieuwe versie: Back Once Again op 19 Mei 2004 hebben we getracht een gevarieerde line up neer te zetten, in volgorde van verschijning stel ik ze aan u voor:

De aftrap wordt verricht door The Housekeeper, beter bekend als MC Double T. Eigenwijs genoeg om te denken dat hij ook kan draaien, dat mag hij dan laten horen! Het vervolg is met Da Lex, al sinds jaar en dag met vinyl in de weer. Hij draait werkelijk alles, maar voor ons vult hij zijn koffertje met early hardcore en wat classics! Om 00.00 uur zal Jokey aantreden, beter bekend als Raymond K. Er is veel over hem gezegd en geschreven, op deze avond laat hij zijn platen spreken! De volgende om aan te schuiven is Buzz Fuzz. Daar hoeven we niets meer over te zeggen, behalve dan dat hij weer aan het produceren is. Nu maar hopen dat hij wat van zijn nieuwe tracks laat horen! Dan komt het duo Lunatic & Miss Hysteria in de ring, als er 2 talenten omhoog zijn geschoten het afgelopen jaar dan zijn zij het wel. Echte Sfeermakers, en we zijn blij dat ze komen. De afsluiting van de avond zal door The Bandit worden verzorgd, de resident van Loco, die langzaam maar zeker bezig is voet aan wal te krijgen in DJ-land! Aan ons zal het niet liggen, Area 0522 is fan van het eerste uur!

De hele avond zal worden gehost door Double T & Da Mouth of Madness. Kortom, nieuwe generatie en de doorgewinterde Mouth samen!

Dit alles op de avond voor Hemelvaart, we starten om 22.00 en gaan doort tot 05.00, echter is het nog gezellig druk dan stuiteren we vrolijk verder! De entree is 12 euro, en er is alleen deurverkoop!

Tot Woensdag!

9 opmerkingen

 
Ja hoor Toby we gaan weer stuiteren c ya!
Ziet er goed uit kerel !
ik ben ant proberen een zwolse (en omstreken) groep van afgevaardigden te organiseren
 
Irri ik wil wel mee

als ze nou eens doorstuiteren tot half 7
ofzo!..dan hoeve we niet zo lang te wachte op die F*cking trein!
dat ligt eraan hoe lang het gezellig is, maar dat we na 05.00 uur doorgaan is eigenlijk wel zeker :D
ik heb ook een groep van afgevaardigden georganiseerd :P

wordt zekers gezellig :D