Partyflock
 

Club 2 Venue in de verkoop

gepubliceerd door , op
Club 2 Venue in de verkoop
9 mei 2016
Locatie2 Venue
Vanmorgen maakt eigenaar Herman van Club 2 Venue bekend dat hij de locatie gaat verkopen. Zijn gezondheid speelt hem parten, zo valt te lezen op een bericht op Facebook.

Lieve vrienden en Facebook vrienden. Tja waar zal ik een beginnen. Voor een kleine 4 jaar terug kocht ik mijn jongens droom. Een eigen club, de naam Eindelijk - weer. Was als een kind zo blij. Want ik had al jaren die wens. Die wens kwam uit in 2012. Binnen 2 weken was ik de nieuwe eigenaar. Op dat moment zijn we hard aan het werk gegaan. We hebben de club gemaakt zoals ie nu is. Met een mooi podium, veel licht effecten, nieuwe rook ruimte, led schermen, veel zit ruimte. Lasers etc etc. Voor een half jaar terug hebben we de naam veranderd in Club 2 Venue. Een nieuwe start met een mooie naam na al de problemen met de gemeente, zoals vele van jullie weten. Door die problemen werden er maar liefst 22 feesten geannuleerd. Dat was een megaklap voor ons, een grote strop.

Maar schouders er onder en we wisten deze te overwinnen. Veel van onze bezoekers en organisaties hebben toen ons gesteund. Dank daar voor. Zoals een aantal van onze vaste bezoekers weten heb ik Herman al een tijdje last van mijn gezondheid. Deze was de laatste tijd goed onder controle te houden. Maar sinds de laatste weken gaat het weer minder. En niemand kan daar wat aan doen.

Geen organisatie of bezoeker. Dan alleen ik zelf en een paar artsen en mijn eigen besluit. Daarbij komt dat wij nog een paar meer bedrijven hebben. Hier in Nederland maar ook in Duitsland. En dan komt er een moment dat je moet gaan kiezen.... kiezen omdat het niet meer is bij te houden. Je niet meer 100 % kan inzetten en me gezondheid het niet meer toelaat.

We hebben een besluit genomen. En het besluit is dan ook dat we Club2Venue gaan verkopen. We begrijpen dat het voor vele een verrassing is en dat deze berichten niet leuk zijn. Maar het is helaas niet anders. Na alle problemen met de gemeente hebben we inmiddels alle papieren rond zodat de nieuwe eigenaar zo kan instappen en Club2Venue zo kan door draaien als deze de naam wil blijven behouden. Nu vragen jullie je af is er al een nieuwe eigenaar. We zijn in onderhandelingen. Maar we hebben het nog niet verkocht. Wanner gaan jullie stoppen...... Nou dat weten we wel. Wij gaan er 28 mei mee stoppen.

Alle feesten die in de maand mei staan 15 mei - 21 mei - en 28 mei gaan gewoon door. Of er dan al een nieuwe eigenaar is dat weten we dan nog niet. Maar me gezondheid en het leven met Susanne zijn het belangrijkste.
Die gaan voor en daar kan niets en niemand tegen op.