Partyflock
 
­ Nederland

Dj Haze maakt comeback in hardcore scene

gepubliceerd door , op
Timemachine
16 december 2015
FeestTimemachine · The Ultimate Rave Experience
Datumzaterdag 27 februari 2016
WinactieTimemachine actiegesloten
LocatieEureka Site
Het nieuwe jaar is een weer begonnen en we starten de Timemachine reeks daarom met een primeur. We hebben "DJ Haze" zo ver gekregen om een jaren-90 hardcore set te doen.

Biografie
Geinspireerd door radioshows als Ben Liebrand "Grand Mix", kocht hij een paar cassettebandjes en een paar compilatie cd's en begon zijn carierre.
Hij kocht vinyl bij Bad Vibes in Alkmaar (DJ Weirdo and DJ Pila werkte daar), kocht 2 draaitafels en een mixer en begon als "DJ Haze" mixtapes te maken. Draaide begin 1994 op een lokale radiozender (Dragana 2000) zijn eerste set. 1,5 jaar later, in 1996 had hij de eerste officiele DJ gigs, in "Ilpendam" en "De Waakzaamheid" in Koog a/d Zaan. Ook nam hij deel aan de World Record Mixing op de DJ convention in de Westergasfabriek in Amsterdam. In October 1996 stuurde hij een cdr naar een dj-contest van NEW Dance Radio en won deze. Hij kreeg de kans om een dj-set te doen in een uitzending waar alle grote namen uit binnen- en buitenland hebben gestaan.



We zijn uiteraard vereerd dat wij een dergelijke primeur hebben en gaan er alles aan doen om dit een onvergetelijke avond te laten worden. Natuurlijk is Timemachine niet compleet als we het TKZ team niet over de vloer hebben gehad. Dit keer gaan ze back 2 back 2 back battelen waarbij het een waar slagveld dreigt te worden.

Timetable :
Area 1: Oldskool & Hardcore
22:00 – 00:00 Tha Vinci
00:00 – 02:00 Frantic Freak
02:00 – 04:00 DJ Haze

Area 2 : Oldschool Techno
22:00 – 04:00 TKZ & Friends Roulette Set
DJ In Progress
DJ Moslock
DJ V1C1OUS
DJ Dopey

Warmte:
Wij zijn er als organisatie van op de hoogte dat de bovenverdieping af en toe aan wat verkoeling toe is. Wij doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Meerdere Edities:
De volgende editie staat gepland in april van dit jaar. Ook dan hebben we weer een super line-up weten te creeren. De editie staat in het teken van een dj met legendarische mixtapes. Hij was in 1996 al "oldskool" , heeft gewerkt in de platenzaak Attalos met oa. "DJ Buzz Fuzz" en heeft een passie voor motorrijden en videogames. Zijn naam wordt tijdens de aankomende editie bekend gemaakt.

1 opmerking