Partyflock
 
­ Nederland

25 Jaar Multigroove · The Delicate Sound of Thunder

gepubliceerd door , op
25 Years Multigroove
14 januari 2016
Feest25 Years Multigroove · The Delicate Sound of Thunder
Datumzaterdag 27 februari 2016
LocatieWesterUnie Site
25 Jaar passie, 25 jaar 'forgive me for my bad habits', 25 jaar geen bullshit, maar alleen de beste muziek met ballen; Multigroove, de oervader van de harde dance scene, is zijn wilde haren nog altijd niet verloren en bewijst dat anno 2016 met een serie evenementen die de historie van Multigroove en de Nederlandse dance scene weergeven. En hoe kan deze reeks beter afgetrapt worden dan met een onvervalste classics editie van The Delicate Sound of Thunder, op 27 februari van 22:00 tot 07:00in de WesterUnie in Amsterdam.

The Delicate Sound of Thunder neemt je mee terug naar de allereerste Multigroove feesten, terug naar de kraamkamer van de Nederlandse dance scene; Een tijdperk waarin Multigroove als pioneer de deur intrapte voor de scene zoals we hem nu kennen in een voortdurend kat en muis spel met de politie. De illegale feesten in loodsen, vervallen schoolgebouwen en tunnels spreken velen vandaag de dag nog tot de verbeelding. En natuurlijk de legendarische Warehouse Elementenstraat; voor vele grote namen in de dance scene is dit nog alijd 'The House of God', de plaats waar het allemaal begon. Multigroove; je zou een boek kunnen schrijven over alle legendarische uitspattingen van één van de oudste organisaties des lands voor wie het nog steeds 'all about the music' is.

Balen dat je de glorieuze beginjaren van Multigroove niet meegemaakt hebt? Je ouders vervloekend dat ze je niet eerder op de wereld hebben gezet? Reis dan op 27 februari mee op de duizelingwekkende trip door het roerige verleden van Multigroove en The Delicate Sound of Thunder en verwacht niks minder dan een nacht die de Multigroove sound van weleer als de donder door de nacht laat rollen. En dat in een locatie als de WesterUnie, die van nature al die oude vertrouwde warehouse sfeer uitademt met al haar gangetjes en verschillende niveaus, waar je ouderwets de hele nacht rondjes kunt lopen, op muzikaal avontuur door de vier area's en een chill out. Reken op het beste op gebied van oldschool, early rave, classics, acidhouse, goatrance, hardhouse en early hardstyle via het loepzuivere geluidsysteem van de WesterUnie.

Houd de Facebook en Twitter pagina in de gaten voor de laatste updates, gouwe ouwe classics momenten en meer!

2 opmerkingen

 
Zo Tickets zijn binnen. Dit wordt gewoon n lekker feessie!!!!!!!!!