Partyflock
 
­ Nederland

Beatport brengt wereldwijd DJ's samen in de strijd tegen klimaatverandering met #ListenParis2015

gepubliceerd door , op
Beatport brengt wereldwijd DJ's samen in de strijd tegen klimaatverandering met #ListenParis2015
5 augustus 2015
OrganisatieBeatport Site
Beatport, de internationale hub voor elektronische muziek- en dance-cultuur, spreekt z'n wereldwijde DJ- en artiestenbestand aan om een unieke soundtrack te creëren voor #ListenParis2015.
#ListenParis2015 is een wereldwijd silent disco- en muziekevenement dat plaatsvindt tijdens de VN-klimaattop in Parijs. Doel ervan is om klimaatverandering en duurzame energie op de kaart te zetten door middel van muziek. Vanaf 5 december om 17:00 verzorgt Beatport 24 uur lang een livestream, waar deelnemers en luisteraars over de hele wereld op hetzelfde moment naar dezelfde muziek kunnen luisteren, ter ondersteuning van dezelfde boodschap.

Beatport werkt hiervoor samen met internationale DJ's en artiesten, die exclusieve playlists en mixen voor #ListenParis2015 maken. Deelnemende DJ's zijn onder meer:

Above & Beyond Verenigd Koninkrijk
Oliver Heldens Nederland
UMEK Slovenië
DJ Three Verenigde Staten
Gui Boratto Brazilië
Marc Houle Canada
Michael Mayer Duitsland
Sian Ierland
Michael Calfan Frankrijk
Danny Avila Spanje
Celeste Siam Thailand/Spanje
DJ Youdai China

Overal ter wereld kan iedereen meedoen om als één stem steun te betuigen. Door aan de silent disco's deel te nemen of de livestream te beluisteren op beatport.com/listenparis. Alle playlists en mixen die onderdeel uitmaken van de 24-uursstream zullen ook na afloop nog te beluisteren zijn.

"Beatport is trotste supporter van #ListenParis2015 met exclusieve playlists en mixen die onze internationale DJ community ter beschikking heeft gesteld", vertelt Beatport CEO Greg Consiglio. "Het aanpakken van klimaatverandering vergt samenwerking, inspiratie en communicatie tussen mensen en leiders uit diverse culturen over de wereld. En hoe kunnen wij beter bijdragen dan door de universele taal van elektronische muziek?"

#ListenParis2015 is een samenwerking tussen Beatport, Ocean Recovery Alliance, SpectralQ, Silent Disco Squad, Earth to Paris, Dancing Without Borders, Echo en Unify Network, en is onderdeel van de 'Earth to Paris' campagne van de VN. Ga voor meer informatie naar www.listenparis2015.com.

2 opmerkingen

 
blablabla en het evenement wordt verzorgd dmv groene energie? En de servers van Beatport? En iedereen moet lopend naar het event zeker?