Partyflock
 

Early Ravers United · House Hippies

gepubliceerd door , op
Early Ravers United
29 september 2015
FeestEarly Ravers United · House Hippies
Datumvrijdag 30 oktober 2015
LocatieBomax
Op vrijdag 30 oktober aanstaande zal DeeB Events groots uitpakken met het dikste oldschool feestje van 2015. Uit alle delen van Nederland, België en zelfs Duitsland zullen early ravers zich verzamelen om samen het leven, de liefde en mooie herinneringen te vieren met het thema 'House Hippies'.

De entree is deze keer gratis. Iedere gast krijgt bij binnenkomst een gratis cd en als bonus verzorgt de organisatie een gratis High tea! Deze kwaliteiten kunnen zij bieden doordat zij samenwerken in een eenheid met als basis liefde en positieve vibes waar materie nooit voorop zal staan.

Deze editie is er een dresscode, House Hippies, waarbij het publiek massaal verkleed zal gaan als hippie. Niets moet en bijna alles mag dat is het motto!

Dit is de unieke kans om voor eens en altijd kennis te komen maken met dit unieke feestje waar de sfeer van vroeger terug te vinden is in al zijn elementen.

Deze editie staan niet zes, maar twaalf dj's klaar die ervoor gaan zorgen dat jullie helemaal totaal uit je naad zullen gaan op de beste knallers van toen. Ben jij de 'doorgewinterde house hippie' die weet wat feesten is dan nodigen zij je graag uit op vrijdag 30 oktober vanaf 22.00 aan de Kerkstraat 6 te Zevenbergen.

Line-up is niet compleet.


Remember: vroeg binnen is een CD innen!

Love, Peace & House Music

2 opmerkingen

Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
het dikste oldschool feestje van 2015


:/
laatste aanpassing