Partyflock
 
­ Nederland

Trouwen op Dance Festival Summer Energy

gepubliceerd door , op
Summer Energy
14 februari 2015
Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse Dance muziek, kan er getrouwd worden op een feestelijk festival in het midden van het land. Op 6 juni 2015 zullen maximaal 5 stellen elkaar het ja-woord geven op Summer Energy in Amersfoort. De huwelijksnacht is reeds geboekt en wordt aangeboden door het Regardz ****Berghotel.

De juiste toon is al gezet als volgend jaar voorjaar 10 tortelduiven elkaar eeuwige trouw zullen beloven in een muzikale omgeving. Op de feestelijke locatie van Summer Energy zal de bevoegde trouwambtenaar het huwelijk voltrekken in de nabijheid van familie, vrienden en bekenden. Daarna volgt de receptie en wordt het jonge echtpaar even later gefeliciteerd door de duizenden aanwezige Dance liefhebbers. Het hoogtepunt is de gezamenlijke viering op het podium om 22.30 uur. Op de tonen van de door de DJ gedraaide muziek, beleven de echtparen hun 'one minute of fame'. Als de laatste LED lampen zijn gedoofd, volgt de route naar het Regardz **** Berghotel in Amersfoort, waar de aangeboden huwelijksnacht kan worden doorgebracht.

Trouwen is momenteel 'hot' en de locaties van de voltrekking zijn steeds meer bijzonder. Maar trouwen blijft een serieuze zaak. De Gemeente Amersfoort hecht er veel waarde aan om, voorafgaand aan de plechtigheid, eerst een goede voorlichting te geven over de rechten en de plichten voordat de handtekeningen onder de huwelijksacte worden gezet. Daartoe worden de geinteresseerde stellen eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met een trouwambtenaar. Het formele gedeelte (trouwen volgens de wet) zal zich vooraf in het Gemeentehuis afspelen. Stellen kunnen zich opgeven via www.summerenergy.nl

5 opmerkingen

Moet niet gekker worden :lol: Op het einde lekker naar het hotel lopen met een jurk slepend door de teringzooi van een dagje feesten, je moet het maar willen.
Wat een onzin
Lache :D
Gaaf!!! gewoon geen dure trouwkleding aan maar wel in style, moet kunnen
Mijn god..... Erg kansloos zeg :)