Partyflock
 
­ Nederland

Sense of Hardcore in S.U.R. Rotterdam

gepubliceerd door , op
Sense Of Hardcore is het nieuwe hardcore concept van Rotterdam en omstreken. Dit feest is bedacht om alle hardcore liefhebbers die weten wat het gevoel van hardcore is op één avond bij elkaar te brengen. Aankomende zaterdag is het dan eindelijk tijd voor de eerste editie en zullen honderden hardcore liefhebbers acht uur lang compleet losgaan. De artiesten die jullie hierbij gaan helpen zijn onder andere Re-Style & Prankster. Deze hardcore helden hebben hun naam de laatste tijd meer dan waar gemaakt en jullie weten wat jullie van hen kunnen verwachten. Andere namen uit de line-up die die jullie alle hoeken van de S.U.R. zullen laten zijn: The BeatKrusher, Tharoza & Aggressive. Graag ook even jullie aandacht voor het grote DJ talent Nimo, Eargasm events verwacht van hem erg veel deze avond. De avond wordt gehost door MC Da Weasel & MC Evil Jane.

Eén plekje van de line-up is ingevuld door het organiseren van een DJ Contest. Nadat de jury van alle inzendingen de beste drie had uitgekozen was het aan het publiek om te kiezen wie zij het liefste zien op Sense Of Hardcore. Met meer als vijftig procent van de stemmen is Ysiss de winnares geworden dit zegt zeker wat over de DJ kwaliteiten die zij bezit!

Zoals al eerder geschreven vindt het feest plaats in de S.U.R. (voormalig Waterfront). Deze ondergrondse bunker heeft zich eerder al bewezen als zeer geschikt voor feesten als deze. Wat Eargasm events heel erg aanspreekt aan deze locatie is dat er geen geluidslimiet geldt.

Timetable


Kaartverkoop
Voorverkoopprijs: €10 online via koop tickets. Prijs aan de deur is €15.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel ID check, neem daarom een geldige ID mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage Red Apple, Wijnbrugstraat 22, 3011XW Rotterdam vandaar is het 5 minuten lopen naar S.U.R. Ook kun je parkeren rondom de oude haven en de Boompjes waar parkeervakken zijn.

Openbaar vervoer
S.U.R. is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan De Overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijkje op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl