Partyflock
 
­ Nederland

De allerlaaste earlybird tickets te koop voor Decisions in Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Overal waar ze neerstrijken zetten ze de tent op zijn kop en maken er een feestelijk spektakel van. Wie dan? Decisions natuurlijk! Al jarenlang de meest spraakmakende feesten op toplocaties waar iedereen naar uitkijkt. Na het overweldigende succes van de tweede @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een derde superfeest in Beachclub Vroeger. Zaterdag 16 augustus is het zover en kun je weer genieten van zon, strand, zee, supermuziek en een geweldig feest!

Wil je daarbij zijn? Dan kun je nu nog net even snel gebruik maken van de Early Bird actie: tot aanstaande zondag 13 juli kun je voor maar €12,50 een kaartje bemachtigen. Daarna is het ook nog niet te laat, want na zondag 13 juli gaan de kaarten voor de reguliere voorverkoopprijs van €19,75 van de hand. Nog maar ruim een week dus voor de early birds, dus zorg dat je er eentje te pakken krijgt en van de korting kan profiteren! Daarnaast kun je gebruik maken van een groepsticket voor 2 personen voor €35.
Tickets bestel je bij koop tickets!

Vorig jaar zag Decisions haar tweede @ the Beach editie en dankzij het geweldige weer en natuurlijk alle partypeople was een een groot succes. Onder een strakblauwe hemel zweepten de dj's iedereen op tot een geweldig hoogtepunt aan het eind van de avond. Zelfs Decisions' eigen Jacky danste van vreugde op één van de verhoogde danspodia en dat wil toch wel wat zeggen.

Ook dit jaar gaat Decisions er weer voor om voor jullie een topfeest neer te zetten in Bloemendaal. De strakblauwe hemel wordt momenteel al in delen klaargemaakt en er is een bestelling geplaatst bij het KNMI voor een exemplaar van een stralende zon en een bijpassend aangename temperatuur. Ook de line-up zit boordevol zomersfeer en bestaat uit alle dj's waardoor de Decisions feesten altijd zo populair zijn en meer.

[Line-up=259931]

En zullen al deze dj's trakteren op de lekkerste tracks en zorgen ervoor dat je van begin tot eind op het strand blijft dansen! En dan is het nog niet afgelopen! Want als de laatste dj je op het strand naar een hoogtepunt heeft gevoerd, begint de eerste dj op de official afterparty in club Eindelijk weer je alweer op te warmen voor een zinderende nacht om het feestgevoel van het strand tot in de ochtend vast te houden.

Let op: koop je een ticket in de voorverkoop, dus kom je met een ticket aan de deur op het strand, dan krijg je bij binnenkomst een bandje waarmee je na afloop gratis naar de afterparty in Almere kunt! Mooier kunnen ze het niet maken toch? Twee dikke feesten voor de prijs van één! Het weekend van zaterdag 16 augustus wordt jouw weekend met Decisions @ the Beach!

1 opmerking

Jah mensen dit word geweldig !!!

Kan niet wachten tot het eindelijk zover is !!! :woop: