Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdam Halloween onthult datum en locatie

gepubliceerd door , op
Amsterdam Halloween onthult datum en locatie
5 juni 2014
FeestAmsterdam Halloween · The Underworld
Datumvrijdag 31 oktober 2014
LocatieArena Site
Vandaag is het nog maar 150 dagen tot Halloween. Een legendarische samenkomst van eigenzinnige, creatieve Amsterdammers en donkere, vrijgevochten zielen vanuit de gehele wereld, Amsterdam Spook presenteert met trots het vertiende Jaarlijkse Halloween Kostuum Feest dit jaar op Halloween zelf: 31 oktober 2014. Het feest is onderdeel van het vijfde jaarlijkse Amsterdam Halloween Festival waarbij alle gasten 5 dagen lang gruwelijk goed kunnen genieten tijdens de vele evenementen van 29 oktober tot 2 november.

2014 Amsterdam Halloween Festival
Het vijfde jaarlijkse festival zal gehouden worden van 29 oktober tot 2 november 2014. Het programma van vorig jaar stond vol met o.a. make-up workshops, een Halloween-Hardloop, een gekostumeerde Rollerskate-avond, een Horrormovie Marathon in Pathé, een Halloween bootcruise en Spook's legendarische Kostuum extravaganza in de Felix Meritis met als thema Scarytales. Het volledige programma voor het Amsterdam Halloween Festival 2014 zal begin september aangekondigd worden.

Amsterdam Spook's 14de jaarlijkse Kostuum Bal
Amsterdam Spook's 2014 jaarlijkse kostuum feest zal dit jaar voor het eerst op Allerheiligenavond zelf gehouden worden: 31 oktober 2014 in de voormalige kapel, de Arena club. Dit jaar zal een breder scala aan artiesten en acts de revue passeren evenals hoogstaande technische trucs en verrassingen. Thema's van voorgaande editites zijn o.a. Dia de Los Muertos, Dead Famous, Mad Science en Scarytales. Het thema voor dit jaar zal medio juni worden onthuld. Early Spook tickets zijn vanaf 1 juli te koop.

Meer dan een feestje!
Wat Spook anders maakt dan alle anderen? Geboren uit de underground is Halloween door Amsterdam Spook vooral een originele en authentieke kijk op Halloween waarbij we onszelf vooral niet te serieus nemen. Het gaat niet om de grootste menigte of de bekendste DJ, maar om de creativiteit, de kostuums, de thema's, het decor, de artiesten, de body-painters, de creatievellingen en de vrijgevochten geesten die het levensbloed vormen dat door de aderen stroomt van dit hartstochtelijke evenement. Lees hier meer over Amsterdam Spook.

Amsterdam: De Halloween Hoofdstad van Europa
Meer dan 3000 Halloween fans uit Nederland maar ook uit de US, UK, Finland, Limburg en zelfs een die-hard groep uit Koeweit waren in 2013
neergestreken in Amsterdam voor vijf dagen van gruwelijk goed plezier.

Spook's ambitieuze, donkere droom is om een jaarlijks Halloween Festival te organiseren met het idee om Amsterdam op de kaart te zetten als de Halloween Hoofdstad van Europa. Sinds het ontstaan 5 jaar geleden heeft het festival al een aantal lijsten bereikt waaronder de Top 5 bestemmingen voor Halloween in de wereld