Partyflock
 
­ Nederland

Edit Festival 2014: alles wat je moet weten voor aanstaande zaterdag

gepubliceerd door , op
Nog maar één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover. Maak je borst maar nat voor jouw Edit Festival aanstaande zaterdag! Hieronder nog een aantal facts voor een onvergetelijke dag elektronische muziek, liefhebbers, creativiteit en diversiteit.

Tickets
Er zijn nog tickets verkrijgbaar, maar de voorverkoop sluit vrijdagavond om 23:59 uur. Bespaar jezelf €10 en koop je ticket in de voorverkoop: via www.editfestival.com of Facebook. Zaterdag kosten de tickets aan de deur €45.

App
Download vooral de app. Dat is leuk, maar vooral ook handig. Want:
je hebt de timetable bij de hand
je ziet waar je moet zijn (plattegrond)
je ziet waar je vrienden zijn
je ziet wie er draait
je hebt alle info in de pocket
je kunt je eigen planning maken
Download hier de app voor Android
Download hier de app voor Apple

Weer
Er kan met 100 procent zekerheid worden vastgesteld dat de regen die inmiddels is gevallen zaterdag niet zal vallen. Sterker nog: de voorspellingen zijn al geruime tijd positief voor zaterdag. Zelfs nu, twee dagen voor het festival, wordt voorspeld dat we de hele dag de zon zullen zien bij een uiterst aangename temperatuur van 20 graden. Het weercijfer op dit moment: een 10!

Zonnebrand
Omdat de kans dus aanwezig is dat je de hele dag in de zon staat, is zonnebrand natuurlijk onmisbaar. Helaas is het niet toegestaan om flacons en vloeistoffen mee het festivalterrein op te nemen, maar er zijn op het festival voldoende mogelijkheden om je met zonnecrème in te (laten) smeren.

Toiletten
Dit jaar zijn er 4 toiletarea's met per area ruim voldoende toiletten. Dat betekent dat je nooit ver hoeft te lopen en de rij tot een minimum is beperkt.

Pootjebaden en opblaaskrokodillen
Ja, je mag in het water pootjebaden. Dat betekent dat je tot aan je knieën in het water mag. Ook is het toegestaan om je favoriete opblaaskrokodil mee te nemen. Of opblaaseend. Of ander opblaasfiguur. Feest alom!

Kluisjes
De mogelijkheid bestaat om je spullen in een kluisje op te bergen. Er zijn voldoende kluisjes op het festivalterrein aanwezig.

Pinnen, sigaretten en munten
Op het festivalterrein is pinnen mogelijk en zijn sigaretten verkrijgbaar. Op het terrein kan men bij op verschillende plekken munten kopen. Dit kan zowel contant als met PIN.

Tip: kom met het openbaar vervoer
Het festivalterrein ligt op steenworpafstand van NS station Haarlem Spaarnwoude Park. Je hoeft dus alleen maar uit te stappen en een paar honderd meter te lopen. Na afloop van het festival (23.00 uur) vertrekt van Haarlem Spaarnwoude Park nog ieder kwartier een trein naar Amsterdam Centraal (23.10, 23.25, 23.40 en 23.55 uur). De vertrektijden komen ook op het festivalterrein te hangen. Kijk voor meer informatie op www.editfestival.com en plan je reis via www.9292ov.nl

Met de auto
Vanuit de richting Alkmaar, Amsterdam/Utrecht en Den Haag rij je via de A9 naar Haarlem. Neem afslag Halfweg en rij via de A200 richting Haarlem. Houd vervolgens links aan en neem de fly-over richting Haarlem-Noord/Bloemendaal, richting de Ikea en de hoge KPN toren. Houd dus vooral niet rechts richting Haarlem-Centrum aan. Na de Flyer-over vind je voldoende parkeergelegenheid.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan een bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort of een ID-kaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Wat mag niet mee naar binnen?
Eten en drinken mag niet mee het terrein op, hiervan is voldoende verkrijgbaar op het festival. Spuitbussen onder druk, zonnebrandcrème en parfumflesjes mogen niet mee.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het beleid van de gemeente Haarlem. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt, je zal gefouilleerd worden.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera en/of Google Glass is niet toegestaan.

3 opmerkingen

I w'll be there, everywhere..
Vanochtend bekend gemaakt via de FB van Edit: Je mag nu WEL je eigen zonnebrand meenemen!!