Partyflock
 
­

Timetable en laatste info Neophyte Records · Bigger Than Ever Tour

gepubliceerd door , op
Na een compleet uitverkochte Neophyte Records – Bigger Than Ever editie in Moskou van afgelopen weekend is aankomend weekend één van de mooiste clubs in Nederland aan de beurt. De Neophyte Records crew maakt namelijk een stop in Harders Plaza in Harderwijk om daar eens te laten zien waar Neophyte Records voor staat.

De Neophyte Records – Bigger Than Ever Tour pakt aankomende zaterdag flink uit. Zo staan o.a. Neophyte, Tha Playah, Tieum, The Viper en Endymion in de line-up en wordt de mainarea van Harders Plaza omgetoverd tot een echte Hardcore Dome! Met de toevoeging van extra hard geluid, dikke licht- en lasershows en special effects gaat het een avond worden om niet te vergeten!TimetableTickets
De voorverkoop loopt erg hard en het ziet er naar uit dat het uitverkocht gaat raken! Wil jij deze editie dus niet missen, scoor dan je tickets vandaag nog op www.hardersplaza.com of bij één van de 450 Primera Stores in NL. Er zijn nog slechts 150 kaarten te koop in de voorverkoop, wees er dus snel bij! Voor de late beslissers is ook nog een deurverkoop a €22. De minimumleeftijd voor Neophyte Records – Bigger Than Ever Tour is 18 jaar.

1 opmerking