Partyflock
 
­ Nederland

Straf_werk Kingsnight met Maceo Plex

gepubliceerd door , op
Met de vorige edities van Straf_werk in het achterhoofd gaat STRAF_WERK verder. Deze keer met een Koninklijke editie op een bijzondere locatie. De De Overkant zal uit haar voegen barsten door de sterren line-up die STRAF_WERK heeft gestrikt.

Rauw en authentiek zijn de kernwoorden van De De Overkant. Waar vroeger fabrieksmotoren op volle toeren draaiden en de fabrieksarbeiders de baas waren, is het nu een perfecte locatie om koningsnacht te vieren. STRAF_WERK neemt je terug in de tijd van de industrie om samen te zwoegen aan een dikke Kingsnight.

Zoals jullie gewend zijn neemt STRAF_WERK alleen de beste mee. Tijdens deze editie hebben ze een afwisseling gemaakt tussen internationale en nationale namen die elkaar alleen maar versterken.

Om te beginnen met Maceo Plex; de artiest waar alle harten in het lichaam harder van gaan kloppen. De dynamische sound en de unieke mix van Techno en House zijn alleen een succes wanneer Maceo Plex hier aan heeft gezeten. Al meer dan 10 jaar in het vak en alsnog weet hij zichzelf nog steeds bij de allerbesten te houden.

Back 2 Back gaan de jongens van Subb-an en Adam Shelton. Deze frontrunners van de UK underground zorgen voor een bijzondere set. Onderdeel van Hot Creations inner circle, Richy Ahmed, komt op Koningsavond de boel op stelten zetten. Van Burning Man tot STRAF_WERK Kingsnight; deze topper weet hoe het moet. Vocale samples, opzwepende claps en gevoelige synths; zo is Detroit Swindle ook wel te beschrijven. Hun liefde voor de oude Motown-stad is te merken in hun platen en sets.

De lijst met helden wordt nog afgemaakt met belangrijke talenten: Gardens of God, resident Prunk en Raaf.