Partyflock
 
­

Atmoz Exclusive 5 april 2014 in Eindelijk Weer in Almere

gepubliceerd door , op
Atmoz Exclusive is een Belgisch clubconcept van DJ Pat Krimson dat is gebaseerd op de Britse 'concepts clubs' om Atmoz-Nights te organiseren in verschillende clubs op verschillende locaties. Het werd meteen een nieuw clubfenomeen in de geest van de late 90's met diverse stijlen als classic, hardtrance en trance.

Ook deze nacht wacht je weer een onovertroffen line-up met diverse toppers als Davo, Francois, Genius, Gert Corvers, DJ J@n Nouwland, Miss Amy, Pat Krimson, Philip, Sven Lanvin en MC Jaxxs die garant staan voor een onvergetelijk evenement dat je absoluut niet mag missen. Het DJ team en crew is één grote familie die ervoor zorgen dat elke Atmoz Night een ultieme party wordt. Elke keer weer. Als je één keer een Atmoz Exclusive party meegemaakt, dan wil je nooit anders meer! Atmoz is trendy, modieus en vooral met een grote Atmozphere! Atmoz, Happy Music for Happy People!


Ook jij bent van harte welkom van 22.00 tot 7.00 uur in partycentrum Eindelijk Weer, Festivalplein 3 in Almere-Stad, Flevoland.
Meer weten over Atmoz Exclusive? Kijk op www.eindelijkweer.nl of ga naar YouTube.com, zoek op "Atmoz" en overtuig u zelf van de beste party ever!

Atmoz line-up (bekend van onder andere: Atmoz trax, Pussy Lounge, Decibel, La La Rocca, Illusion, Ibiza Club-System, Atmoz Residents, Zino, Our House):

Genius
Gert Corvers
DJ Francois
Miss Amy
Positiv
Pat Krimson
Deejay Davo
Jan Nouweland
Philip
Sven Lanvin
Mc Jaxxs

1 opmerking

Ohhhhhhhh, Pat Krimson!!!!! Yeh!!
laatste aanpassing