Partyflock
 

Ark geeft jouw decembermaand een kickstart met nieuwe editie in Studio 80

gepubliceerd door , op
Ark
5 november 2013
Op vrijdag 6 december keert ARK na twee zeer succesvolle edities terug naar Studio 80. Terwijl Amsterdam zich laat overspoelen door de nog altijd groeiende deephouse scene, zal Studio 80 tijdens ARK een veilige haven bieden voor iedereen die op zoek is naar een ander geluid. Voor sommigen een feest der herkenning, voor anderen een heel nieuwe ervaring maar één ding is zeker: ARK zal zorgen voor een kickstart van jouw decembermaand met hun vernieuwende line-up.

Johannes Retschke uit Keulen is zonder twijfel de beste act om deze editie van ARK te openen. Met zijn warme, diepe en een tikje ongepolijste sound heeft hij het al ver weten te schoppen, zo draaide hij afgelopen jaren al in roemruchte clubs als Bar 25 en Golden Gate. Johannes Retschke heeft echter meer te bieden dan alleen muziek. Als geen ander weet hij zijn tomeloze energie en enthousiasme over te brengen en entertaint hij zijn publiek tot de allerlaatste plaat.

Na het opwarmen is het tijd voor het afbreken en dat is precies wat het Franse wonderkind Matt Sassari met Studio 80 gaat doen. Matt Sassari heeft zijn eerste stappen in de clubscene gezet toen hij pas 14 jaar oud was en is - gelukkig - nooit meer weggegaan. Nog geen vier jaar later besloot hij dat het tijd was om zijn eigen muziek te maken en zo geschiedde. Sassari heeft een sterke eigen sound, die het beste omschreven kan worden als een smeltkroes van techhouse en soulvolle invloeden uit funk en jazz. Zijn twee nieuwste releases bestormen de Beatport charts en ARK is dan ook verheugd om deze charismatische Fransman met zijn vernieuwende liveset naar Studio 80 te halen.

De volgende naam op de line-up is Joran van Pol. Deze Nederlandse rijzende ster heeft zonder twijfel nog een glansrijke toekomst voor zich. Nadat hij met zijn muziek de aandacht wist te trekken van zowel Richie Hawtin als Dubfire wist hij twee EP's op de labels van beide grootheden te tekenen. Tussen het produceren van tijdloze klassiekers en het bestormen van de internationale clubscene door, is Joran van Pol meer dan bereid om plaats te nemen achter de decks in Studio 80. Het is inmiddels al ruim een jaar geleden dat hij in de 80 draaide en zijn terugkeer naar de Amsterdamse club belooft dan ook een hoogtepunt van de avond te worden.

De achterzaal in de vertrouwde handen zijn van resident Ben Klein, die je warm zal houden met zijn unieke, minimalistische en dubby sound. Deze jonge Amsterdammer is met recht resident van ARK en zal je ook komende editie niet teleurstellen. Als afsluiter van de achterzaal is David Hülsken uitgenodigd. Tijdens zijn set op de vijfde verjaardag van Rebellion in Studio 80 wist hij ARK definitief te overtuigen van zijn kunnen. Bereid je dus voor op een ware traktatie in de achterzaal!

Een mix van nieuwe artiesten, een frisse kijk op housemuziek, een liefdevol publiek en een intieme sfeer, dat is waar ARK voor staat. Mis deze editie niet!