Partyflock
 
­ Nederland

The Hardest Inside
2nd Celebration

gepubliceerd door , op
The Hardest Inside
6 augustus 2013
Afgelopen juni heeft The Hardest Events op keiharde, donkere en gruwelijk doorbeukende wijze laten zien waar zij voor staan Met The Hardest Inside – The Reunion. Onder anderen Reload-R, SRB, Paranoizer en Noisekick hebben zich van hun meest terroriserende kant laten zien. Na de succesvolle eerste editie van The Hardest Inside kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Haal die Aussies en spijkerbroeken dan ook uit de kast en zet je schrap voor een keiharde The Hardest Inside – 2nd Celebration. Niet alleen de artiesten zijn afgestemd op het hardste van het hardste, ook de Broadway zal helemaal voorbereid zijn op de grillen van The Hardest Inside.

Na de vele lovende reacties heeft The Hardest Events besloten dit keer nog grootser uit te pakken met een nog hardere line-up, een tweede freestyle talent area, extra lasers, extra geluid, en een 'hardcore spirit' die rechtstreeks uit de diepste ondergrond van The Hardest Inside komt.

The Hardest Events opent deze avond met de oude en vertrouwde hardcore weg. Re-set zal de avond openen met een hardcore set. Speciaal voor de liefhebbers neemt Reload-R jullie vervolgens mee terug in de tijd, en zal een early begin maken aan de opbouw van deze avond. Vervolgens zal er langzaam maar zeker opgebouwd worden naar een spectaculair & terroriserend einde. Onder anderen DJ Only zal de nieuwste hardcore platen uit de speakers laten beuken.

Opkomend talent The Corecreator zal hierna de avond openen met een live frenchcore set! Hierna zal Mr. Ivex het harde frenchcore pad der distortie voorzetten door de zijweg in te slaan met de hardste frenchcore platen van dit moment. De mixtechnieken en duistere platenkeuze van deze dj is 'viva la frenchcore' een zwaar understatement die hij op beestachtige wijze zal overtreffen. Nadat MC Microphonehead & MC Sinnergy deze artiesten hebben afgekondigd, is het tijd om je borst echt nat te maken.

Iedere zichzelf respecterende muziekliefhebber weet inmiddels wat Partyraiser inhoudt: gruwelijk hard uit je dak gaan. Met deze levende legende in de line-up zal het dak er niet alleen af knallen, maar op oorverdovende wijze exploderen! Partyraiser zal de weg van Franse kicks weer rechtbuigen naar de vuigste en snelste hardcore die de mensheid ooit gekend heeft. Nadat dit podiumbeest heeft laten zien wat uptempo hardcore eigenlijk inhoudt, zullen de snelste beats en hardste noises je om de oren vliegen met de enige échte hardcore-terrorist: Noisekick! Bij The Hardest Inside – The Reunion zorgde hij er al voor dat jullie naar huis gingen met een zware piep in de oren, dit keer zal hij voor een beestachtig en gruwelijk hard einde zorgen waar jullie oren spontaan van gaan bloeden!

VJ Optiqal bekend van menig evenement zal wederom de avond hosten met de nodige visualisaties en beeldeffecten voor een onvergetelijke avond!

Met deze ongeëvenaarde line-up is The Hardest Events er zeker van dat 23 november een legendarische avond word. Een party die over tien jaar nog steeds herdacht zal worden als hét hardste event ooit. Dat kun je toch niet missen? Nee dus! Zet 23 november dus in je agenda en kom 23 november naar de Broadway! Des te meer zielen, des te meer vreugd!
This event will blow your brains out. Vergeet je oordoppen niet!Schade: €12,50 aan de deur
16 jaar en ouder

1 opmerking

 
Zin hierin (y)