Partyflock
 
­ Nederland

Knock Out – update

gepubliceerd door , op
Knock Out!
20 december 2013
FeestKnock Out! · Battle for Glory
Datumzaterdag 22 maart 2014
LocatieAhoy Site
Nederlands
Engels
Vorig jaar vond Knock Out!! voor het eerst plaats in een nieuwe locatie, namelijk Sportpaleis Ahoy te Rotterdam. Na deze meer dan geslaagde editie, is het op 22 maart tijd om deze arena opnieuw te betreden met de 'Battle for Glory'. Tijdens acht zinderende battles zullen 16 artiesten, die de huidige Hardstyle scene vertegenwoordigen, met elkaar de muzikale strijd aan gaan!

Gedurende de nacht zullen de volgende artiesten het tegen elkaar opnemen:
Psyko Punkz vs Ran-D
Brennan Heart vs Coone
Crypsis vs E-Force
Wasted Penguinz vs Da Tweekaz
Code Black vs Outbreak
B-Front vs Tatanka
Bass Modulators vs Atmozfears
Thera vs Degos & Re-Done

Alle artiesten zijn erg enthousiast en bereiden zich momenteel voor op hun moment in De Ring. Uiteraard zullen zij ook dit jaar alles uit de kast halen om hun tegenstander Knock Out! te laten gaan!

Battle video's & quotes
Alle deelnemende artiesten maken voorafgaand aan het evenement een battle video waarin ze hun tegenstander uitdagen. Deze video's kun je iedere week bekijken in een nieuwe aflevering van b2s TV. Hiernaast komen deze filmpjes ook los op het YouTube kanaal van b2s te staan. Houd deze dus goed in de gaten voor alle video's die nog online komen!

Ran-D en Coone namen het vorig jaar al tegen elkaar op tijdens The Ultimate Showdown. Dit jaar zijn ze beiden weer aanwezig in de Knock Out!! battle arena, maar staan ze tegenover een andere tegenstander. Graag delen zij hun ervaring van het voorgaande jaar:

"Knock Out!! maakt van Ahoy een strijdtoneel waar de titanen van de Hardstyle elkaar ontmoeten om hun kracht te meten. Vorig jaar was Coone mijn tegenstander. Hij probeerde me te uit te schakelen door middle van een aantal grappige dis vocals, maar ik maakt het hem ook moeilijk met mijn 'Better Stick to Jump' track. Dit jaar zijn de Psyko Punkz mijn doelwit en ik kan niet wachten om ze in de ring te ontmoeten. It's time for another Knock Out!!" - Ran-D

"Vorig jaar probeerde ik Ran-D uit te schakelen door een aantal grappige dis tracks. Ik weet niet of ik hem daadwerkelijk Knock Out! heb geslagen, omdat Ran-D mij ook goed terug diste! Ik krijg nog steeds reacties van mensen die de vocals die ik op Ran-D's tracks heb vervangen erg leuk vonden. Voor diegenen die het hebben gemist, je kunt de YouTube video hier terugkijken. Dit jaar neem ik het op tegen Brennan Heart. Hij weet wat hem te wachten staat!" - Coone

Winactie
Naast dit alles is er dit jaar ook weer een winactie, waarbij je kans maakt op een Knock Out!! battle t-shirt. Doe mee en wordt één van de tien gelukkige winnaars! Laat voor 17 maart via Facebook aan ons weten naar welke battle jij het meest uitkijkt & waarom, en wie weet kun jij tijdens Knock Out! Battle for Glory met een Knock Out!! battle shirt aan uit je dak gaan!

b2s tv & radio
Ook in b2s tv en op b2s radio wordt vol op aandacht besteed aan Knock Out!! 'Battle for Glory'. Iedere week is er in b2s tv namelijk een Knock Out!! battle video te zien. Op 20 maart worden om 20.00 uur live sets van Kock Out! The Ultimate Showdown uitgezonden via b2s.nl/radio. Zorg er voor dat je deze uitzending niet mist en kom alvast in de stemming voor Knock Out!! 'Battle for Glory'!

Tickets
Tickets voor Knock Out!! 'Battle for Glory' zijn verkrijgbaar via koop tickets.

Check b2s.nl/outknock voor meer informatie over het evenement.

8 opmerkingen

Weer zo`n nutteloze update:gaap:
laatste aanpassing
Tijdens negen zinderende battles zullen 18 artiesten, die de huidige Hardstyle scene vertegenwoordigen, met elkaar de muzikale strijd aan gaan!


Ik lees toch echt 16 artiesten.
laatste aanpassing
Uitspraak van dyland op donderdag 20 februari 2014 om 15:53:
Ik lees toch echt 16 artiesten.


Thera vs Degos & Re-Done 17 kom ik op :9
Wasted Penguinz zijn 2 artiesten, kom je op 18 hehe
Uitspraak van GabberPinda4Life op donderdag 20 februari 2014 om 22:36:
Thera vs Degos & Re-Done 17 kom ik op :9


is al veranderd zie ik nu :p
"Iedere week is er in b2s tv namelijk een Knock Out!! battle video te zien." Mooi slap geouwehoer :)