Partyflock
 
­ Nederland

Bizarre Bazaar
Amsterdam's eerste nachtmarkt

gepubliceerd door , op
Bizarre Bazaar
29 september 2013
Authentieke markten zijn altijd al een kleurrijke verzamelplaats geweest, bolstaand van de sfeer en verrassingen. Bizarre Bazaar is niet anders. Op 11 oktober lanceert Namasté deze maandelijkse vrijdagnacht markt in Club Lite te Amsterdam.

Bizarre Bazaar biedt een diversiteit aan marktkraampjes, het Capax Infinity restaurant met lekkere vegetarische snacks, een verfrissende line-up en een leuk spelletje als binnenkomer; Jij bepaalt hoeveel entree je betaald en het lot dat je vervolgens trekt bepaalt of je een grote of een kleine verrassing krijgt van de marktverkopers.

Eenmaal binnen ontmoet je je vrienden en familie onder het genot van een hapje eten of bij een marktstalletje. Ga je lekker samen verder rondsnuffelen of word het toch een dansje wagen? Namasté zou immers Namasté niet zijn als er tijdens de Bizarre Bazaar geen ruimte zou zijn om de overtollige energieën van je af te dansen.

Start jouw weekend op de Bizarre Bazaar en vind hier de inspirerende ambachten van dichtbij en ver weg, van traktaties tot cadeautjes en van juweeltjes tot kleding. Van bodypaint tot live-art en van zelf maken tot ruilen, tijdens de Bizarre Bazaar kun je het zo gek niet verzinnen. Je eigen marktkraampje aanmelden kan via info@namaste.eu.

Hieronder de muzikale programmering:


Elke 2e vrijdag van de maand:
Na deze eerste Bizarre Bazaar zullen de deuren van Club Lite op 8 november, 13 december, 10 januari, 14 februari en 14 maart weer open staan voor vrienden, familie en reizigers van over de hele wereld. Kom ook dan eens kijken wat er kookt in de keuken van Namasté.

Baksheesh aan de deur:
Elk bedrag tussen de 5 en 50 euro. Er is alleen deurverkoop, dus wees er op tijd bij.

Restaurant reserveren:
Reserveer je plekje op tijd via +31 6 8357 3387 of capaxinfiniti.timetravelers@gmail.com. Je kunt aanschuiven voor 10 euro per maaltijd en bij 6 personen krijg je er een gratis fles wijn bij. Het eten wordt opgediend van 19:00 – 20.30 uur.