Partyflock
 
­ Nederland

Impersonate Showcase

gepubliceerd door , op
Op 1 september aanstaande zal er een showcase worden gehouden door SMASH Bookings en Pitch Black Bookings in Club Rodenburg te Beesd. Bij deze Showcase zullen alle artiesten van deze boekingskantoren hun 'skills' tonen aan het publiek. Iedereen is uitgenodigd en welkom, de entree is gratis!

De gehele middag en avond is het mogelijk om meteen artiesten en events te boeken. Belanghebbenden bij events voor de hardere stylen zullen dan ook worden uitgenodigd zodat deze een goed beeld krijgen van wat de artiesten van SMASH Bookings en Pitch Black kunnen.

Deze zondagmiddag en avond zal ook in het teken staan van de samenwerking van deze twee boekingskantoren. Elk hebben deze kantoren hun eigen dj's en events, maar zullen veel samenwerken om elkaars portfolio te versterken en op deze manier als startende kantoren een aandeel in de markt proberen te verkrijgen. SMASH Bookings en Pitch Black zullen elk hun eigen zaal hosten zodat de bezoeker niet gebonden is aan één zaal.

SMASH Bookings en Pitch Black zijn organisaties die erg veel op elkaar lijken, elk hebben ze een aantal dj's gecontracteerd die wereldwijd kunnen worden geboekt en hebben daarnaast all inclusive event concepten. Deze concepten zijn gebasseerd op een vullend programma met eigen artiesten of, wanneer de boeker dit wil, andere artiesten.

Ben je een liefhebber of belanghebbend bij artiesten in de hardere stylen? Dan nodigen SMASH Bookings en Pitch Black Bookings je van harte uit om 1 september naar Club Rodenburg te komen. De showcase zal beginnen om 15.00 uur met diverse stylen. Van early hardcore tot freestyle en van raw naar frenchcore. De avond zal eindigen om 23.00 uur.