Partyflock
 
­ Nederland

Prestige
A night outdoor

gepubliceerd door , op
Prestige
25 juli 2013
FeestPrestige · A night outdoor
Datumvrijdag 30 augustus 2013
LocatieH7 Warehouse Site
De sterkste sterren schitteren nu meer dan ooit en dat moet gevierd worden. En voor de mensen die dat willen doen is dit feest bedoeld. Op 30 augustus verzamelen alle sterren zich om het Prestige feest te laten schitteren zoals het nog nooit heeft gedaan. Dat heb je goed gelezen de nieuwe editie van Prestige komt er al weer aan. Dit keer is het geen xxxl of een high heels edition maar een editie die staat in het teken van iets wat wij allemaal goed kennen en enorm kunnen waarderen: de nachtelijke buitenlucht. Deze editie heeft dus ook als naam mee gekregen: Prestige a night outdoor edition.

Voor dit feest heeft Future of House geen early bird of regular tickets beschikbaar gesteld. Voor dit feest zijn alleen maar all-inclusive tickets beschikbaar .Wat er zo speciaal is aan dit soort ticket is dat je naast toegang ook alle drank krijgt. En met alle drank bedoelen ze dat je alles gratis krijgt! Dat geldt ook voor mixdrankjes. Deze kaarten zijn verkrijgbaar op via koop tickets, See Dance, op www.presitgeonline.nl of bij elke Primera.

Voor dit nachtelijk avontuur heeft Future of House natuurlijk een mooie locatie uitgekozen. Het feest zal namelijk plaatsvinden in Rhône Warehouse Amsterdam. Het is natuurlijk nog steeds Prestige dus het wordt een schitterende nacht. Future of House zal jou net zoals de mensen om je heen laten zien hoe mooi de stad kan zijn in de nacht. Als je het buiten zat bent, kun je ook naar binnen want Future of House heeft namelijk twee zalen afgehuurd.

Net zoals bij de vorige edities van het Prestige feest is ook deze keer weer de line-up van een hoog niveau. Ze hebben er even over gedaan maar dan heb je ook wat. De avond zal gehost worden door MC Spyder en MC Rich. De rest van de line-up vind je hieronder: